Ruyasusam burcu_0828 19 hafta oldu ama yok inatçı😁 ya arkasını dönüp göstermiyor ya da çok hareketli oluyor net görüntü alamıyor doktorum 😃
Minikmucizem27 Ruyasusam göstermeyen kız diyorlar. Benimki de secde pozisyonundaydı ama doktor tahminde bulundu kız dedi. Değişir mi tabi bilmiyorum 🤷🏻♀️ sizde tahminde de mi bulunmuyor 😊
Tubaakln Ruyasusam erkekler gördüğüm kadarıyla Hemen gösteriyor ama kızlar nazlı oluyor . Hayırlısı olsun ınsallah bende 14+2 deyim bekliyoruz baklm 😂
Ruyasusam Tubaakln Allahim ne nasip ettiyse başım gözüm üstüne.doktor istersen bu hafta da gel bakalım dedi ben gerek yok dedim zaten pandemi var. 3 hafta sonra rutin kontrolde artık gösterirse öğreniriz😊 sağlıklı olsun da yavrularımız 💛🧡💜
melekzararsizz Ruyasusam aynı mantıktayım bazı anneler için cinsiyet inanılmaz kıymetli sağlıklı olsun gerisi önemli değil
Znrr Gulsen4224 https://resimyukle.io/5ka6qEkrln.i Merhabaaa bende tek yumurta ikizlerine hamileyim bizede bakabilir misiniz acaba😍😍
Ysmbkrtlc44 belisslinaa bende 17 haftalık öğrenemedim kızlar geçmiş belli olur acaba bu zamana kadar hep erkek hissettim ama artık kız gibi geliyor 😂
ilkbebekannesi Ysmbkrtlc44 Ben hep erkek hissettim hatta herkes erkek hissediyordu ama kız istiyorduk.Rüyalarımda hep kız bebeği gördüm ve kızım olacak❤️
umutunannesii Selcukmerve ben 12 haftaliken öğrendim erkek Rabbimin kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️☺️
ecemiko Selcukmerve 12.haftada ikili tarama testinde öğrendik doktor erkeğe benziyor gibi dedi 💙 şu an 27+1 deyiz 🌸
seyram Selcukmerve Bana da 14+3 de erkeğe benziyor dediler ve 3 gün önce yani 20+6 da kesin erkek olduğunu öğrendim çok şükür minik toprak için son 132 gün kaldı 🤭🤗🤗🤗
melekzararsizz Selcukmerve 13 haftalıkken oğlumuz olacağını öğrendik veee ben en başından beri oğlum olacak diyordum hislerim yanıltmadı:))
Sibelina Gulsen4224 https://resimyukle.io/BoOwRA3lFE.i Canım cinsiyet icin bu ultrason resmine de bakarmisin acaba 😍
Damlayagmur Selcukmerve ayy ben hala öğrenemedim 17 hafta olduk göstermiyor bir turlu kaplı hep bacaklar oda yetmezmiş gibi birde ekini kapatıyor doktor da şok oldu 😅😅