Bal_annesi Gulsen4224 merhabalar bende şimdi doktordan geldim 11 haftalık bebeğim içimden hep kız geçti benim ama rica etsem bize de bakabilir misin ama nasıl resim eklerim bilmiyorum
Ruyasusam burcu_0828 19 hafta oldu ama yok inatçı😁 ya arkasını dönüp göstermiyor ya da çok hareketli oluyor net görüntü alamıyor doktorum 😃
Elifaltun Selcukmerve 13+5 de doktora gittim soylemedi sonrakine dedi 17 haftalikken ogrendim iki oglumdan sonra bir kizimiz geliyor inslh 🌸🥰
Ays0 11 ve 12. Haftada bacak arası boş ama daha küçük belki erkektir küçük diye ters köşe yapar kesin bakma dedi 15de kız dedi 2 gün sonra randevum var yine kız derse ikna olacağım 😍
Gzydn Ruyasusam benim oğlumda 18. Haftada göstermisti anca,her hafta gidip bakmıştık goremedik,sakladığı için kız saniyorduk🙈
Ruyasusam Gzydn doktorum bana kız büyük ihtimalle ama orada bi çıkıntı görüyorum göbek kordonu mu pipi mi emin değilim diyor 🤭🤭
Gulsen4224 Yslyurtumran rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin balım inşallah çok sevindim senin adına🌸💜🤱🏻
Seda29 Gulsen4224 Canım herkes soruyor cinsiyet tahminini sana ama bu sefer ben başka soracam senin bebiş var mı 😘
Uzumunnannesi_06 Gulsen4224 https://hizliresim.com/p32lSk merhaba bana da bakar mısınız. Doğru mu yaptım bilmiyorum ama. 12. Hafta da doktor erkek dedi birde siz bakın 💙
Gzydn Ruyasusam aynısı bize de oldu göbek kordonuyla karışabilir demişti erkek saklamaz kendini sanıyorduk ama saklamış🙈hayırlısıyla sağlıkla gelsin insallah🤲