feriii Pdrci meddeme gidiyorum bende hülya toyran acaba yogunluk nereye gidiyor merak ettim memnuniyet acisindan😊😊
Pdrci feriii 30 40 lira civarı bişey ödemiş olmamız lazım tam da hatırlamıyorum ama öyle yüksek bir şey değildi😊
Cigdemss Benim kardeşimin eşi ve yakın arkadaşlarım gitti doktordan çok memnunlardı. Ben Antalya da yaşıyorum . Doktorum İbrahim Akın değil.
hngsrpg Ben İbrahim Akıma gittim çok soğuk birisi memnun kalmadım zaten özelleri ilgi alaka için tercih ediyoruz devlete o yüzden gitmiyoruz herkes övüyor işi çok iyi falan o doktorda farklı yerlerde doğum yaptıktan sonra bu doktorun işinin iyi olup olmadığına karar verilebilir bence
Gizmom hngsrpg evet İbrahim bey gercekten soğuk ama işinin ehli bence zaten önemli olan boş yapmayıp iş yapmak, ben gecen sene aynı hastanede bir bayana gitmiştim ve onun yüzünden 1 yıl kaybettim İbrahim beyde ilk ayda hamile kaldım tedavisiz
Melek-16 Sdü’de Prof Okan hoca var. Soyadını bilmiyorum😬 kendisi eşimin hocasıydı, 1 kez detaylı için gitmiştik. Çok nazik çok rahatlatıcı konuşuyor. Isparta’da otursam kesin ona giderdim.
hngsrpg Gizmom doğumda çok iyi diye çok başarılı diye övülüyor bende en az iki kere doğum yapıp İbrahim beyle diğer doktorları kıyaslamak gerektiğini düşündüm ama sizinki faklı bir durum sizin adınıza sevindim 🙂🙏🏻diğer gittiğiniz doktorun adı neydi ?
Gizmom hngsrpg açık açık isim verip kötülemek istemiyorum ama ben ve 3 arkadasım o bayana gitmeyi bırakıp ibrahim beye geçtik
Nurkiz Ben de ibrahim akın a gidiyorum dediginiz gibi soguk birisi.soru sorunca kızarak cevap veriyor.genelde arkadaslarm hep ona gittler. Murat aslan ı da duydum ama hastaneden dolayı tercih etmedim.bide meddem de yine Ayşe Gönül hanım varmıs ona gidem var mı ?
hngsrpg Nurkiz ben Ayşe gönül hanıma gidiyorum şu an ilgi yönünden İbrahim beye göre çok iyi ama işinde iyi mi bilemiyorum arkadaşımın önerisi ile gittim ilk doğumum olacak dediğiniz gibi diğer doktorlara hastaneden dolayı gitmedim Meddemde kaldım bakalım
hngsrpg Gizmom anladım hani yanlış uygulama falan mı yaptılar merak ettim ben orada Ayşe gönül hanıma gidiyorum şu an için memnunum ama işinde çok iyi mi bilemiyorum arkadaşımın önerisiyle gittim