Ecrin23 Arkadslar 33 haftalık dogum yaptım bebeğim 50 günlük kanı düşmüş kan transferi yapılcak varmı başına gelen lütfen çok kotuyum
Esosun Ecrin23 canım ben kendim bizzat zamanında o durumu yaşamışım prematüre değilmişim ama kan verilmiş sonra çok çabuk iyileşmişim😊 korkma Allaha dua et sığın yardım iste. İnşallah iyileşecektir miniğin 🤲🏼💜
limonluchescake Ecrin23 canım benim gecmis olsun. Hayırlı olsun bebisin de. Arkadasımın arkadasının bebeğine olmustu, 20 gün sonra cikti küvezden. Endiselenme yani. 33 hafta da ileri bir hafta cünkü
limonluchescake Merimex çok gecmis olsun. Bebisiniz de hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Ama 34 haftalıkmıs sizinki cok kalacagini sanmam tedbir için tutarlar
BhrDnmz Merimex korkmayin bence kilosu iyi zaten evdede olsaydi kilosu dusuyormus once oyle biliyorum zor donemi atlatmis yakinda kollarinizda olur🙏🏼
Merimex limonluchescake inşallah bir an önce kavuşmak istiyorum genel anestezi ile doğurdum ve daha hiç göremedim çocuğumu. Kokusunu bilmiyorm sadece fotoğraf gösteriyo doktor hergun covid ve enfeksiyon riski dolayısıyla giriş yasak yoğun bakıma.
limonluchescake Merimex ah canım benim, olsun Allah bir daha ayırmasın insallah. İlk ve son ayriliğiniz bu olsun. Rica edin, özel hastaneyse verirler kucaginiza saatlik. Emzirmeniz tentene temasınız gerekiyor, siz rica edin saat belirleyin
Merimex Sedagb yani daha az solunum desteği alıyor biraz daha iyi durumda entube haline göre . İnsallshhhh