Zehra516 Kızlar kusura bakmayın ama çok utanarak soruyoruyorum ben 17.haftamdayim ama büyük tuvalet rengim siyah koyu bir şekilde sizce neden böyle korkmalimiyim😔
Sarinko Zehra516 ay aynısı bende de var inanılmaz korktum önce ama snra doktorum vitaminlerden dedi. Şok edici bişey daha neler görüce allah bilir 😂
minikkuzummmm Zeynep_yvz sırt bel ağrısı çok normal dedi benim doktor kızlar, bende kabızlık problemi oldu ilaçlardan çok şükür geçti 15+5 iz bizde
minikkuzummmm Zeynep_yvz kasık ağrısı rahmimiz genişlediği için sırt ağrısı da hem aldığımız kilolardan hemde kalbimizin sürekli kan pompalamasından kaynaklı bir durum canım 🌸
Bebegimibeklerken1 Zeynep_yvz bende 15 haftaya yeni girdim ara sira karnım ağrıyor gecenki kontrolde sormuştum doktora rahim genisledigi için demişti
Zeynep_yvz Bebegimibeklerken1 iste benimde kasik degil karnim agriyo 16 haftalik hamile kaldigim kilodayim gobegim birden cikti
beydaayuzguul Zeynep_yvz benimde çok şiddetli kasık ağrım oluyor bide anlamsızca bulantilarim çoğaldı
Merineri Zeynep_yvz benim de kalp çarpıntım oluyor yemekten sonra ve halsizlik de devam ediyor. Doktorum yemeğin ağır geldiğini söyledi. Halbuki çok da yemiyorum ama az ve sık yemeliymişim 😊
Kumral5 14 haftalik benimde mide bulantilarim devam ediyor aksamlari zorluyor biraz onun disinda cabuk yoruluuorum bide bosluklarimmi bobreklerim mi anlayamadim arada sancilaniyor bazende karnimin ici aciyor sanki