BhrDnmz Denizin benimde ilk ama sorma bende bugun sana yorum yaptiktan sonra takip ettim hic hissetmedim sardi bi panik bu saat oldu yatakta kipirdamasini bekliyorum. Hareket edip yorulmadim da
Babyyyymother Selma33 ayniyiz bende 19+3 um 2 haftadır bende hissediyorum arada kafası gibi mi desem dirseğini desem göbeğime dalıyor sert oluyor sendede oluyormu oyle seyler ☺
Nehirimmm06 Denizin bende 19 haftalık oldum çok güzel hissetim tekmelerini ama daha önce böyle hissetmiyordum :)
Ezgi99 19+2 yim 18. Haftadan beri hissediyorum çok net bir şekilde şuan dışardan bile çok net gözüküyor ama kişiden kişiye göre değişiyor
Babyyyymother Selma33 evet her seferinde cok şükür diyorum 😇 ya insallah hep guzel guzel hiseederiz bazende aşağılarda oluyor seninde öylemi
Denizin Mavi87 _Elifffffff_ Babyyyymother Selma33 inşallah bende sabırsızlıkla bekliyorum canlarım , zayıf değilim kiloluda değilim ama hissedemedim daha bişey Allah isteyen herkese nasip eder inşallah 🙏🧿
Halimeo Benim ikinci gebeliğim şuan 20 hafta oldum bebeğimi 16 hafta hissettim şimdi ise çok guz hissediyorum
Mavi87 Denizin ben 15te hissettim ama 26 ya kadar hissetmeyen oluyormuş. Yapınızla alakalı. Karın kaslarınız sıkıysa geç hissedersiniz
_Elifffffff_ Denizin bende tam 18 haftalığım 2 haftadır çok minik minik hareketlenmeler hissediyorum ama kendimi dinlersem hissediyorum yoksa daha tam anlamıyla hissedemiyorum
Babyyyymother Denizin en yakin zamanda hissedersin inşallah 🤲 ama 24 e kadar hissetmeyedebilirmisiz o yüzden hiç kafana takma sağlıklı olsunlarda en önemlisi o😊