Denizin Uygulamaya göre 18 hafta 3 günlüğüm , bir hafta önce bide 10 gün önce ufak bişeyler hissettim gibi bidaha hiçbirşey hissetmedim , ne zaman hissedeceğim bebeğimi artık ? Acı tecrübelerim olduğu için korkuyorum bi an önce hissetmek isyiyorum🙏
BegumIscanTunc Denizin canım 19+6 haftayım ama daha hissetmedim doktoruma sormuştum 20-22 haftalarda hissedilmesini bekliyoruz dedi korkma dedi
uykusuz1parol Denizin Bende 18 ufak birsey hissetmistim sonra hic hissetmedim 23 haftaligiz bir haftadir net bir sekilde hissetmeye basladim bebegimi
Kediannesi123 Denizin canım daha önce kötü bir tecrüben varsa erken hissetmek güzel bir şey değil. Ben 14. Hafta da hissettim ilk sonrası tabi ki düzensiz bir gün hissediyorum bir gün etmiyorum hemen doktora koşuyorum bir şey mi oldu diye o yüzden boşver 😉
Babyyyymother Selma33 ayniyiz bende 19+3 um 2 haftadır bende hissediyorum arada kafası gibi mi desem dirseğini desem göbeğime dalıyor sert oluyor sendede oluyormu oyle seyler ☺
Denizin Nur000 valla canım ah deli gibi o günü bekliyorum ben inşallah sende bende hissederiz guzelce 🙏
CeyhunMelikeMislina Denizin öyle canım bende hergün hissetmek istiyorum ama hergün hissetmiyorum böyle durumla karşılaşınca korkuyorum rabbim sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin inşALLAH 🙏
Nhlnrs Denizin 19+4 um bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum sürekli gaz sancısı çektiğim için hareket ediyorsa da anlamıyorum 😁
Sehera1 Denizin ben kasılma olarak hissetmeye başladım başını kasığıma ya da göbeğime dayıyor öyle bir his oluşup kısa sürede kayboluyor bir de minik kabarcıklar oluşup kayboluuor gibi oluyor 19+2 deyiz
Tanem20 Denizin bizde 19+4 olduk ama bnde çok az hissediyrm gün içinde giderek daha fazla hissederiz inşallah 😊
BhrDnmz Hic korkma normal cunku o daha kucuk hissettirebilcek gucte degil. Ben 21 oldum yeni hissediyorum ufak ufak oda nadir yani