smylmz Minik_kalplim_ https://hizliresim.com/WENmmz şimdi randevu bakıyordum kendime sonuçları göstermek için. Bak yazıyor tarihin altında ikili test diye. Telefondan MHRS indir bak bakalim
Sevvalkrbg magnolia_ İkili test için sadece 70 TL kan ücreti verdim birde doktor kontrolünde 105 TL o kadar 😌
msa06 smylmz yok son girdim doktor bey çıkacaktı artık. Baya sarstı evirdi çevirdi olmadı. 3 lü teste kaldık. Inşallah sorun olmaz.
smylmz msa06 bu testlerde %100 sonuç vermiyor benim yaptirasim yoktu kız kardeşim hemşire illa ki yaptır deyince yaptırdım üçlü test vs yaptirmicam sadece renkli ultrasona gideceğim bebisimi net görmek için onun dışında şuan düşünmüyorum
Nelmali Bugün 80 liraya yaptırdım usg için 110 lira verdik uyuyordu doktor çikolata ye dedi alerjim olduğu için yiyemiyorum dedim 25 dakika yürü uyansın öyle gel o zaman dedi zaman dolduğunda uyanmıştı ama doktorla inatlasti hoca baya uğraştı ense ölçüsü alabilmek için
OzgeAlya magnolia_ Ayy bu fiyatlar ne böyle 🙄 devlette yaptırın dicem de randevu bulamazsınız özel kliniklerde en fazla 200′e yapıyorlar haberiniz olsun
Dilan9280 Basakaslan cok tskr ederim yaa bilgileriniz için özelde yaptırmazdım zaten Suan okadar Müsayit degil durumum devlet yapıyorsa çok sevindim arkadaşın biri yapmıyor dedi oyuzden dedim devlet yapmıyorsa yapmamm bende dedim
Elftrn1713 magnolia_ ikiz gebelik olduğu için 900 dendi haftaya Perşembe gidicem cinsiyetinde öğrenicez inşallah
zeyyn magnolia_ özel hastane muayene 65 tl ikili test içinde ekstra 35 tl ödedim 🤷♀️ kime göre neye göre değişiyor acaba 🤨
Emily0320 Denizli özel sağlık hastanesinde yaptırdım 2li test 80 lira. Sizinki baya baya fazlaymış kesin sonuç vermeyen bi test için fazla bi miktar bende.