Ddmbcglu Banada öyle dediler hiç aratırmadım bastan gidip direk yaptırdık 700 verdim ikili teste yapılıyormuş aslında şimdi ayrıntılı içinde aynısını demişlerdi busefer arastırdım bugün randvum var hatta bakalım gidince görücez.
Lilo Dilan9280 Ankara şehir hastanesinde yaptırdım. Benim soylememe bile gerek kalmadı kendileri hemen yapalim dediler
Hafise magnolia_ 50 tl verdik sadece temiz çıktığı için diğer testleri yaptırmadık bir kan alıyolar dünyanın parasını istiyolar Allah yardım etsin pahalı söylenen kişilere
smylmz Minik_kalplim_ özgür Aktaş adlı doktora randevu aldım 2li test için gittim kağıda baktığımda uzman Dr yazıyordu varsa bir bak istersen sorduğum soruları da yanıtladı bir sıkıntı olmadı
msa06 magnolia_ zeynep kamilde ücretsiz olacaktı 2 kez gittim ki ikisinde de bebeğim yüz üstü yattığı için testi yapamadık. 3 lü ye kaldım. Cerrahpasa da nipt yaptırdık artık sonucu bekliyoruz biraz geç çıkacak. O da ücretsiz hocanın çalışması olduğu için.
msa06 smylmz ben de dün gittim zeynep kamile bebeğim yüz üstü olduğu için yapamadılar. 2 siydi bu hatta artık 3 lüye kaldim
smylmz msa06 benim bebisimde dönmüştü göstermiyordu biri dedi gezip gelsin mi diye sordu doktora benim için hani bebek dönsün ölçüm yapalım diye sonra doktor aldi ultrasonu eline iki üç kere salladı karnımı çocuk döndü olctuler sana bişey demediler mi gez gel falan
Minik_kalplim_ smylmz 182 den randevu alamıyorum direk perinatolojiden veremiyorlarmış ama hastane diyoki verirler sinir oldum ne yapmam gerekiyor kadın doğum bölümünden mi aldın sen oraya yönlendirdiler yoksa senin sürekli gittiğin doktorun ordamı bana bilgi verir misin
msa06 smylmz yok son girdim doktor bey çıkacaktı artık. Baya sarstı evirdi çevirdi olmadı. 3 lü teste kaldık. Inşallah sorun olmaz.
smylmz Minik_kalplim_ ben hamileliğin başından beri özel bir hastaneye gidiyorum. Hamile olarak Test için devlete ilk defa gittim. 10 haftalıkken Zeynep Kamil Hastanesi’ne kadın doğum bölümü için bilgisayardan randevu baktım bir randevu vardı yanında da 11-14 ikili test yazıyordu hamile olduğum kayıtlara geçtiği için sanırım öyle yazdı yoksa özel olrak test diye atmadim. Direk kadın doğum bölümüne baktım. Telefondan MHRS den yapamadım istersen birde bilgisayardan dene
sarinisanur magnolia_ ikili taramaya giricem kendi hastanem 600 dedi kadıköyde özel bi klinik 250 dedi orada yaptırmayı düşünüyorum
Basakaslan Dilan9280 Dilan9280 hayır devlette yapıyor iyice bir arastır. Bır ay onceden randevu alırsan devlette detaylı ultrasıyon yapıyor canım. Ozel hastaneden cok daha guzel yapıyor. Özel nerden para alsam dıye dusunuyor. Devlette yaptırmanı öneririm😊
Dilan9280 Basakaslan cok tskr ederim yaa bilgileriniz için özelde yaptırmazdım zaten Suan okadar Müsayit degil durumum devlet yapıyorsa çok sevindim arkadaşın biri yapmıyor dedi oyuzden dedim devlet yapmıyorsa yapmamm bende dedim
Masal2020 magnolia_ ikili test için aşırı pahalı başka bir hastane falan arayın bence ben ben istanbulda yaptırmadım ama 200küsürdü