Dnzonr _RainBow zaten bütün eşyalarınız bi bavula zor sığdı . Hastane çantası olarak annemler dalga geciyor bide su ısıtıcısını koyarsam ömür billah dillerinden düşmem 😂😂😂😂
Bizzzz _RainBow ne güzel canım hemşireler böyleler işte bende reyapta düşünüyorum Doğumu hayırlısı ise. 🤷♀️
Mnks Mhtpbyrk ewet bende diler hnma 100 verdim indirimli .reyap internetten anlasma kurumlara baktim oturdugum siteninde indirimi varmis
Mnks eceuzay genelde gecede mesut bey nobette evide yakin oldugu icin yardimcisida zaten 1ayin 20gunu mesut bey nobette oluyor dedi
Mnks bktyldz internetten bakabiliyorsunuz sayfasindan anlasmali kurumlara girin bicok site anlasmali isyerleri indirim yapiliyor
Saracn mugece yanıltmak istemem ama behzat beyden hiç memnun kalmadım, mehmet doğana götürüyorum mükemmel bir doktor
Balliba Allahım, Mayıs'ın sonuna kadar zam gelmese bari doğum ücretine. Muayeneden 2 kere zam yedik 7 ay boyunca..
_RainBow Diler koyuncu doktorum çok memnun kaldım ben ilgisinden davranışlarından abla gibiydi yani 🤗zor durumda falan çok yardımcı oldu önemli olanda bunlardı benim için
Mugemiray Milas9 Gec cevap verebıldım, kusura bakmayın. Ceyda Hanımdı, ama cokda içime siniyordu dıyemıycem, diler hanım cok daha sıcak ve guven verıyor. Livde kalsam serpıl kırıma gececekdım. Diler Hanımdan memnun kalıncada degısmedım.
_RainBow ebrusen34 spinal oldum canım benim ilkide spinaldi rahat geçti nasıl bitti anlamadım güzel geçti ☺️
ebrusen34 _RainBow ya bende kararsızım ilk doğumum normal anestezi ile oldu.öğleden sonra ayağa kalkabildim.şimdi spinalde diyorlar ki yatıyormussun kalkmak zorr oluyormus uyusuzluk oluyormuş vs..sende bu durumlar oldumu?buyuk ihtimal aynı anestezi yapan kişi uygular çok kafam karısık doğumumda 1 nisan az kaldı .o anı görmekte istiyorum bir taraftan korkumda var.bide spinalde artı ücret aldılarmı senden?
ebrusen34 _RainBow canim biliyorm kafani sisirdim ama bir sorum daha olacak doguma spinal olunca esleri de aliyorlarmi?ben anesteziciyle gorustum dun ama sormayi unuttum.
_RainBow ebrusen34 yok canım almadılar artı ücret,ekstra bişey çıkmadı çok şükür 😅5 gibi ameliyata girdim işte 12 de falan kaldırdılar uyuşuk oluyorsun ama sonra geçti yavaş yavaş ayağımı falan oynattım. İlkide öyleydi ertesi gün kalkmıştım uyuşukluk baya sürmüştü,ekip iyi için rahat olsun önemli olanda bu gerçekten 🤗ilkinden daha rahattım toparlamam kısa sürede oldu
Dnzonr ebrusen34 ben iki gün önce spinal anestezi ile Doğum yaptım .. ekstra ücret alınmıyor genel anestezi ile aynı . Ve gerçekten ağrınız oluyor ilk kalkmada idrar yaparken gaz vs