Miray_05 eceuzay bana hep boyun kısa kilon var sezeryan olursun diyordu ama çok tatlı ilgili bir kadın bende hep hayırlısı olsun hocam dedim Rabbim yatdım etti normal oldum zor oldu ama ben direttim birazda😀ordaki ebe sağolsun onun sayesinde daha çok nereida hanımı doktorlugunu severim ama çok fazla gerçekci malesef😀
HatiCemre9095 ebrusen34 maalesef kapılarda aparat yok ama bu öpücük aparatlardan almıştık biz sağlam tutuyor tavsiye ederim ☺️
eceuzay Miray_05 ☺️Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için nereida hanımın çok hastası var ama daha doğum yaptırdığı birine denk gelemedim o yüzden merak ediyordum bazı doktorlar hemen sezeryan yapıp kurtulmak istiyorlar bende bu duruma cok karşıyım nereida hanım çalışma saatleri dışında acil doğuma geliyor mu acaba
Miray_05 eceuzay gelmiyor du avicennada ama şuan ki hastanesinde anlaşması nasıl bilmiorum ben özellikle gelin dedim gelemiyorum dedi ebe sağolsun onun sayesinde normal doğumum oldu☺️
Mugemiray Milas9 Gec cevap verebıldım, kusura bakmayın. Ceyda Hanımdı, ama cokda içime siniyordu dıyemıycem, diler hanım cok daha sıcak ve guven verıyor. Livde kalsam serpıl kırıma gececekdım. Diler Hanımdan memnun kalıncada degısmedım.
_RainBow Dnzonr doğum yaptımm doktorum süper ama hemşireler hoşuma gitmedi hem hazır cevaplar hem birine söylüyosun tamam diyor başkası ters konuşuyor çocuk doktoru iki mama verebilirsiniz diyor sütüm az geliyor sezeryan olmuşum bebek hemşiresi hayır veremezsin bilmem ne şu bu gecenin bi yarısı bebeği alıyorlar tahlil yapıcaklarmış uyku sersemi koşa koşa onların peşine gidiyoruz hırlımısınız hırsızmı ben zaten şüpheciyimm herkesten delimi yok herşeyi yaparlar 😂neyse bakmamızada izin vermiyorlar ne yaptıklarına öyle saçmaladılar. Ama doktorum için gittim sırf gene olsa gene giderim ama hemşirelerden memnun kalmadığımıda ileticem sarılık oldu kızımda sütüm az biliyordum çünkü çiş az yapıyordu
Bizzzz Hangi hastanede Doğum yaptınız acaba ? Bu arada Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım 💫 _RainBow
Dnzonr _RainBow hadi ya .. zor olanı atlatmışsınız ama allah analı babalı büyütsün inş .. başka tavsiye edeceğiniz bir şey varmı özellikle
_RainBow YagmurDaskn aynen öyle ilk kaldırıyorlar devlet gibi sonra yardımcı falan olmuyorlar bitane hemşire var o çok yardımcı oldu bebek hemşirelerinin bitanesi iyiydi sanırsın proflar ama hepsinin söyledikleri birbiriyle çelişkili hepsi diyemem ama sinir olduklarım çok oldu memnun kalmadığımı ileticem belki bizden sonrakiler için yararlı olur
YagmurDaskn _RainBow Mutlaka iletin. Çünkü ben de doğum yapmak istiyorum benim gibiler de sizin gibi olmasın Allah rızası için söyleyin
Aysel23 _RainBow bende doğumumu orda yapıcam hiç gelemiyorum öyle havalı hemşirelere yaa sevmiyosan mesleğini değiş insanlara bi güler yüzü ilgiyi çok görüyolar zaten ilgi olsun diye özel hastaneyi tercih ediyoruz bende dr memnunum inşallah öyle havalı tiplere denk gelmem sizde şikayetinizi belirtin öyle bi durumda bende şikayet edicem
_RainBow Aysel23 kontrolüm var o zaman gerekli yere söyliycem bilsinler en azından uyarırlar ama bir kaç tane vardı haklarını yiyemem şimdi eşimde yanımdaydı sedye falan almamıza izin verdi yatması için yanımızda diğerleri görünce hemen çıkartmaya çalıştılar iyide var yani,bebek hemşireleri ukala geldi işlerini yaptılar o ayrı saatinde ilaç vs onuda yapsınlar o kadar para verdik.
_RainBow Bizzzz amin inşallah darısı size inşallah 🤗ben reyapta doğum yaptım ama en önemli doktordu bmeim için hemşire vs geçici zaten sinir oldum sadece o kadar 😂canım doktorum fotomu bile çekti sezeryan sırasında bebişimle benim 🥰
_RainBow Dnzonr valla kattle götürün yanınızda ihtiyacınız oluyor sezeryan olucaksanız hiç başım ağrımadı ilk sezeryanım da çok ağrımıştı midemde bulanmadı kafamı sabit tuttum belki bunların faydası olmuştur hiç sağa sola oynatmadım o kadar hızlı geldiki bebişim anlatamam hemen bitti sanki sezeryanım göz açıp kapıyana kadar 😅
Bizzzz _RainBow ne güzel canım hemşireler böyleler işte bende reyapta düşünüyorum Doğumu hayırlısı ise. 🤷♀️
Dnzonr _RainBow zaten bütün eşyalarınız bi bavula zor sığdı . Hastane çantası olarak annemler dalga geciyor bide su ısıtıcısını koyarsam ömür billah dillerinden düşmem 😂😂😂😂