_RainBow pinktime teşekkür ederim canım 30 haftadan sonraydı değilmi yanlışmı hatırlıyorum yoksa hafta bir 🤔
pinktime _RainBow doktora göre değişiyo galiba kimisi 32de başlatıyo kimisi 34te aynı hastane olmasına rağmen
_RainBow pinktime tamam canım teşekkürler devletede gidiyorum olmadı orda da bakar başka doktor daha erken benim için öyle tedirginlik var bi heyecanlıyım 😂🤪
pinktime _RainBow benim erken değil ama aynı tedirginlik heyecan bendede var merak etme çoğumuz aynıyız heralde:) nstde güzel zaten öyle yatıyosun:))
Dnzonr Bhrbhr yani olmazsa sorucam ben acaba ultrason Makinesi mi yetersiz ? Sadece 2d olarak görüntüleyebilitor .. ya olay aslında bir kere oglumu gördüm ağzını yüzünü şimdi bundan sonra renksiz kemiklerini görmek hiç cazip gelmiyor 🙈😍
Bhrbhr Dnzonr yani benim 7 haftalıkken bile medical parkda gittiğim doktor renkli verirdi medilifeda 2 kez gittim vermedi bakalım artık mehmet bey ve reyapda karar kıldım inşallah renkli verir insan bekliyor
Deletedmom308 Bhrbhr medilife ın cihazları berbat.ben 16. Haftamın sonunda gittim ve göremedim bebeğimi. Hiç bi tarafı anlaşılmıyodu. 3 4 tane de resim verdi ama hepsi bulanık.genel vücudu bile seçilemiyodu resimlerde
Bhrbhr Deletedmom308 evet gerçekten berbat devletteki bilemdaha netti inşallah reyapdan memnun kalırım bende
pinktime merwerkan1903 muayene süren dışında gidiyosan belki +15 tl katılım payınıda alıyolardır aklıma başka bişey gelmiyo anlamadım yani seninkinin neden 40 olduğunu
merwerkan1903 _RainBow walla suan delirmis durumdayim persembe günü kontrolüm war yine 3 haftadir aldıkları 40 tlnin hesabını soracağım😠
_RainBow merwerkan1903 çok fazlaymış gerçekten hayırlısı olsun vallahi birde doktor muayene ücretide var değilmi buna ek ☹️
merwerkan1903 _RainBow ewet canim her hafta gidiyorum 1 hafta weriyorum 1 hafta wermiyorum muayene parasını.10 gun icerisinde gidildiginde muayene parasi wermiyorsun ama nst parasi weriyorum.