ATC Kızlar dahiliye ye gidiyorum gebelik şekeri için duş edin diyetisyene göndersin ilaç iğne falan vermesin 😔
Deletedmom308 ATC fiyat çok uygun değil mi hem de organizasyon dahil Kesin iki üç fotoğraf çekiyolardır
ttubaa ebrusen34 tek uygunluğuna bakmamak lazımmış sonuçta detaylı ultroson bu yanlış bişey görmesi yönlendirmesi strese sokmasııı bunlarda önemlii
Deletedmom308 ATC başka bi fotoğrafçı getiremiyo olmamız saçma demek istemiştm. Tek tercih onlar yani
ATC Deletedmom308 he aynen gerçi ben dpgumhane de çok rahat bi fotoğraf çektirmeyi gerek görmüyorum asıl oda da çekilenler benim için önemli Onuda halledicem inşallah
Bhrbhr Kızlar mehmet bey her seferinde renkli foto veriyormu ona geçicem bende birde reyapda eşler doğuma alınıyormu
Dnzonr Bhrbhr ben Mehmet beye gidiyorum ana şimdiye kadar renkli görüntü almadım ve bakmadık ? Acaba verdiği biri var mi ? İleri haftalarda mı veriyor acaba ?
ATC Bhrbhr Dnzonr Mehmet beyi bilmiyorum kızlar ama diler koyuncu veriyor hatta geçen ki randevumda 3 tane verdi yüzünü yakalayıp 😊
pinktime Bhrbhr renkli vermiyo canım bende ondayım normal ultrason veriyo.Sen hangi doktordasın? Bi de eşler normal doğumda alınıyo sezeryanda alınmıyo galiba emin değilim bu konuda