shryldrm A2017 aynen sarışınlığı ve peygamber efendimizin tavsiyesi olduğunu duymuştum zaten evde var ama yemiyorum o ayrı 😁 meyve yeme alışkanlığım hiç yok ya
A2017 shryldrm benımde yok işte babası kalın kaslı esmer olunca bende zorlada olsa yedim her gün sımdı 2 gebeliğim ayva alirken sulu olandan içi sulu olandan seçiyorum artık tecrübeli oldum severek yiyorum bakalım buda sarışın olcak mi
A2017 https://imgyukle.com/i/NIB3ot babası kalın kaslı çok esmer bende beyazım diyemem ama boyle sarışın bir kızım oldu her gün bir tane ayva yedim ☺️
Haticekskn Ben sürekli yusuf suresini dinledim. Ultrason fotografini kim gorse senin bebeğin çok guzel olacak diyor hatta doktorlarimiz bile 🧿😂☺️
Oozgn Haticekskn bende hem hatim indirdim bol bol Yusuf süresini, Yasin, tebarekere falan okudum oğlum artist gibi maşallah ☺️ bide ya musavvir çekiyorum şimdi 2. Hamileliğim
Gamzeakd Nefes4949 he vallah ikinci gebelik benim ilkinde çok zorlanmamıştım. Ama doktorum ikinci gebelikler her zaman daha zor geçer dedi .. hakikaten 2. Trimsterdeyim ama ne balayı ne prenseslik gördüm bu nedir yaa 😂😂 hayırlısıyla doğsada sağlıkla hepimiz alalım kucağımıza inşallah 🥰
shryldrm A2017 sağlıklı hayırlı olsun da esmer de olabilir eşimde sarı bende sarıyım oğlum da sarışın bakalım ikinci nasıl olur 🥰🐣
A2017 Nefes4949 eşimin tarafı komple esmer yegenleride de aynı onlar gibi kaynanam şaşırdı sarışın görünce benim ailemde sarısin yok sadece ten olarak beyaz tenli annem babam
Msltms Nefes4949 ayva yersen gamzeli olur diye bi laf duymussundur ben yedim kızımda Gamze var tabi bende de var ayvadan oldu mu bilemem ama yedim yani😃 🙈
Annesiaselin Best11 ayva üzerine peygamber efendimizin hadisi var batıl inanç oldugunu düşünmüyorum ama ne kadarda etkili bilmiyorum
bukabu Nefes4949 30 mart insallah kuzum valla insan evladını her türlü güzel görür fotoyu başlığa yüklerim siz yorumlarsınız rabbim o güzel günleri göstersin insallah :)))
bukabu Mlk8 yusuf suresini okuyoruz ailecek güzel yüzlü güzel ahlaklı olsun insallah her birimizin bebeği 🙏🏻
Hamileadayibiranne Bende ayva yiyorum ama güzelleştirdiğini sonradan öğrendim midem bulanıyor diye yiyodum tuzlu limonlu harikaa🤣
Best11 GultenY valla çok şey söylemek istiyorum ben de bu konuyla ilgili ama ne desek boş herkes nasıl inanmak istiyorsa öyle inansın😅