Gamzeakd Nefes4949 lifli ürünler ishal yapıyor . Baktık internetten lifli mi diye baya lifli meyveymiş bende vazgeçtim zaten bi gaz bi ishal bi kabız bağırsak durumum değişik baya 🙈🙈
mmek_2014 Best11 batıl inanç degil Peygamber efendimizin ögüdü. Bununla ilgili hadisi Şerif var. Ben çok yedim hamileyken iki oglumda da kız güzelliği var 🥰
Nefes4949 Zeynep616161 bende çok merak ettim hanımlar bir ay sonra felan anket yapicam bakalım sonuç ne olur
mmek_2014 Peygamber efendimiz ögüdü var hamileler ayva yesin diye. Bebegi hem güzelleştirir hem sağlık verir. Ben iki hamileligimde de çok yedim iki oglumda da kız güzelliği var 🥰
Dukuko Çilek yersen güzel olur diye duydum ben de, ama ayva bende aralıklarla yedim gamzeli olur derler bakalım 7 hafta sonra görücez inşallah 😍🙈🧿
1prensannesi-34 Ay kızlar nasıl yiyorsunuz ya hergün ben ne zaman ayva yesem boğazımda kalıyor gitmiyor yiyemiyorum sırtıma yapışıyor sanki yokmu ben gini yiyemeyen 😂
Best11 1prensannesi-34 ben de yiyemiyorum mide bulantısına iyi geliyor diye almiştim boğuluyor hissi 2 gün geçmedi
Havva- Nefes4949 ayva yersek sarışın ve gamzeli olurmus çokta yiyemedim ilk başlarda yiyebildim;)bide yakışıklı koca çok önemli;)
Nefes4949 Havva- tüm bebekler güzel ve her aneye özeldir tabi koca ister yakışıklı ister başka bsy olsun bebek melektir :)
Gamzeakd Nefes4949 he vallah ikinci gebelik benim ilkinde çok zorlanmamıştım. Ama doktorum ikinci gebelikler her zaman daha zor geçer dedi .. hakikaten 2. Trimsterdeyim ama ne balayı ne prenseslik gördüm bu nedir yaa 😂😂 hayırlısıyla doğsada sağlıkla hepimiz alalım kucağımıza inşallah 🥰
Mlk8 bukabu erkek çocukları için de Yusuf suresi okunuyo doğuma kadar okuyabilirsiniz.her cocuk güzeldir zaten hele o sizin çocuğunuzsa dünyanın en güzeli odur😊
bukabu Mlk8 yusuf suresini okuyoruz ailecek güzel yüzlü güzel ahlaklı olsun insallah her birimizin bebeği 🙏🏻
Zynp16askn Mlk8 evet Hamileliğim boyunca bende Yusuf Suresini her akşam okuyup 3 kez de hatim bitirmiştim. oğlum kız yüzlü. Ama canım hiç meyve istemedi onda hiç ayva yemedim.
Mom726272 Nefes4949 ayva duydum hamileliğimde o kadar çok yedim ki sonuç ağlum gamzesiz 😅 ama hayalimden daha güzel o ayrı 💙