Kivircik MUJDEMMMM ya ne güzel rabbim saaglikli güzel bı hamilelik nasip etsin inşallah sağlıkla da kucagina alasın kuzm
Aryamliya Kivircik Amin kuzum Rabbim hepimizin yardimcisi olsun saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin 🤲 Ben normalfe vitaleye gidiyordum ama suyum azaldigi icin doktorumu degistirdim
Melisss07 Kivircik ben gidiyorum ama benim daha 16 haftalık bebeğim 😊 tanıdığım bir çok kişi onda doğum yaptı gece gündüz arasan açar ilgilenir yani
Sulleersoy Hamm bana 5200 dediler epidurale ayrıca 1200 dendi bu fiyatta 1 gece için geçerli 2. Gece 680 tl
Gnlozbk Kivircik Kivircik gaziantepte özel emek hastanesi canım doktorumdanda çok memnunum muayene ücretimizde 100 tl
Melisss07 iremibrahim canım bebeğin kaç haftalık bilmiyorum ama detaylı yaptırdın mi yaptirdiysan vitalede mi yaptırdın fiyatı nedir bilgi verebilirmisin 😊
kuselcin Melisss07 ben 23 de yaptırdım vitalede 200 tl ayrıyeten doktora randevu almanıza gerek yok radyolog çok detaylı bi şekilde tatlış tatlış anlatıyor zaten
iremibrahim Melisss07 350 nakitti yanlış hatırlamıyorsam biraz sessiz içten konuşuyor doktor ama cok detaylı bakıyor bı renkli ultrason resmî CD ve rapor verıyor