iremibrahim Kivircik vitale hastanesi normal 3000 sezeryan 3500 yeni suda doğum geldi onun fiyatını bilmiyorum muayene 140 TL
tospigim07 Kivircik Memorial da doktorum 8ay önce doğum yaptım sezaryen 5500 smdi yine hamileym aynı doktora gidiyorum fiyat arttı mı blmiyorum ama yine o civardadr muayene ücreti 230 su sanırım tam fiyatı eşim bliyo
Melisss07 iremibrahim canım bebeğin kaç haftalık bilmiyorum ama detaylı yaptırdın mi yaptirdiysan vitalede mi yaptırdın fiyatı nedir bilgi verebilirmisin 😊
Sulleersoy Hamm bana 5200 dediler epidurale ayrıca 1200 dendi bu fiyatta 1 gece için geçerli 2. Gece 680 tl
Aryamliya Doktorum Yasam, Anadolu, Rich hospital hastaneleriyle anlasmaliymis dogumum hangisinde olur bilmiyorum 5, 5 bucuk civariymis ucreti
MUJDEMMMM Ben de Vitale ye gidiyorum. Doktorum Koray Duman. Yumurtlama tedavisi sonucunda yeni hamile kaldım. Çok pozitif biri.Doğum ücretleri ne kadar bilmiyorum ama fiyatları uygun geldi bana.
Kivircik MUJDEMMMM ya ne güzel rabbim saaglikli güzel bı hamilelik nasip etsin inşallah sağlıkla da kucagina alasın kuzm
Melisss07 Kivircik ben gidiyorum ama benim daha 16 haftalık bebeğim 😊 tanıdığım bir çok kişi onda doğum yaptı gece gündüz arasan açar ilgilenir yani
Aryamliya Kivircik Amin kuzum Rabbim hepimizin yardimcisi olsun saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin 🤲 Ben normalfe vitaleye gidiyordum ama suyum azaldigi icin doktorumu degistirdim
Gnlozbk Kivircik Kivircik gaziantepte özel emek hastanesi canım doktorumdanda çok memnunum muayene ücretimizde 100 tl