Sonay-34 merhabalar . Bende de 1. Saat sonu deger 183 çıktı ve endokrine gittim . Bende özelden hizmet alıyorum . Aslında devlet hastanelerinde bu durumda sadece direk diyet veriliyormuş . Neyse gittiğimde bana herhangi bir test yapmadı . Sadece ailemde şeker geçmişi olan biri var mı yok mu onu sordu. Diyet yazmadı diyetisyenden destek almalısın dedi . Sonra da şeker ölçüm cihazı yazdı bana . Hergün 4 ölçüm yapacaksın dedi . 1. Sabah açlık diğerleri ise 3 öğün yemekten sonra 1. Saat tokluk sekeri . 7-10 gün arasında ölçüm yap dedi . Sonra sonuçları wp den atarsın dedi . Birde gereksiz sekilde beni diyabet hemsiresinde yönlendirdi tabi onada bir ödeme yapıyorsun . Onun dedikleri doktorunki ile aynıydı . Neyse ben çok sinirlendim . Aldım cihazı (devlet karşılamıyor sadece cubuklarının bir kısmını karsılıyor) 10 gün günde 4 kez ölçüm yaptım . Ben zaten sporcu diyeti ile beslenen biriydim hiç farklı bişi yapmadım , zaten 24. Haftaya kadar 3 kilo almıstım . Şeker testlerim asırı normal çıktı . Gönderdim sonuçları onunla birlikte bir sürü doktor tanıdıgıma . Şeker hastalıgı filan yok demelerine ragmen endokrinci bana sonuçların yüksek değil 1 ay sonra bana aç gel cihazıda getir . Doguma kadar takip seni bende göreceğim dedi . Sonuçları bir sürü doktor gördü hiç biri öyle bişi demedi. Tekrar gitmedim . Ben zaten ekmek yemem , kızartma yemem , çikolata asla yemem . Gereksiz yere beni strese soktular . Sana da diyecekleri aynısı . Yani istersen aile hekimliğine git onlar da cihaz yazabiliyor. Ölç sende için rahatlasın 10 gün . Sonuçlarını aile hekiminine gösterebilirsin .