badehandeyldz mrsbiyolog benimde belim ağrıyor kızımı ayağımda sallıyorum uyuması için bide o sebepten dizlerim ağrıyor
shryldrm badehandeyldz ah o sallama yok mu ağrıları tavan yaptırıyor zaten benimde 11 aylık oğlum var 13 haftalık hamileyim şu an onu sallarken sıkıntıdan postlara bakıyorum yoksa Benim haftam küçük 😆🤣
badehandeyldz AycanAycan19 30 dan sonra esas ağırlaşmalar başlıyor canım bence hazırlıkları bitir yavaştan ☺️
Minikasya badehandeyldz Ebe arkadaşım asla önermedi. İçte yırtılma kanama olabiliyor geç anlaşılıyor. Sonra tedavi için yine sezeryan yerinden kesi atacaklar dedi. Risk alma dedi. Bende risk almak istemedim
iikiizler Bugün ikizlerim 28 oldu😊. İki gündür abdest alırken aşırı burun kanamam oluyor buz tampon ederek ancak durduruyoruz normal mi bilmiyorum yasayan var mı?
badehandeyldz iikiizler benim her burnumu temizlememde kan geliyor normal ama buz tampon yapacak kadar değil canım doktora sordun mu
MucizeAnnesii iikiizler canım ben bi kere yaşadım . Sabah uyandığımda oldu . Bir daha olmadı . Damarlar inceliyor sanırım . Veya kan akışı hızlı bizim vücudumuzda ondan oluyor olabilir
badehandeyldz Minikasya aa bilmiyordum hep okuyoruz burda minimum 3 sene sonra normal yapabilirsin diyorlar birde
Cutepregnant Bende 29+3 üm. Çabuk yoruluyorum artık spora başlayacağım bu yüzden beslenmeme çok dikkat ediyorum ama kolestrolum yüksek çıktı. Benimde mecburi sezaryen olacak bakalım saglikla gelsin tüm bebisler😍😍
ikiponcik_annesi badehandeyldz bende 28+3 bakalım bayrama doğurucam heralde bende sezeryan olacak ilkinden dolayı bu ara nefesi tam alamıyorum bende ara ara çarpıntı oluyo normalmi bilmiyorum ama uzun sürmüyo bide sık tuvalete çıkmaktan yoruldum yaa yarım saate bir tuvaletemi gidilir arkadaş🤦♀️