sltnbrk__46 Kızlar 8+1 im canım çok çiğ köfte istiyor bazıları yememem gerektiğini söylüyor ama etsiz cigköfte yesem olur mu yiyen var mı
Huriyeolgn sltnbrk__46 etsız yıyebılırsın ama ıcerıgınde bulyon oldugu ıcın fazla tuketmemende fayda var
umutunannesii sltnbrk__46 ben yedim canım hiç bsy olmaz ama sonrada vicdanım rahat etmedi eşim hep evde yoguruyo öyle yiyorum rahat bı şekilde
Esosun sltnbrk__46 etsiz çiğköfte istediğin kadar yiyebilirsin şekerim var çiğköfte şekeri de etkilemiyor narekşisi katmazsan😊 burda şekeri olan hamilelere de duyrulur😁
Sibelrx sltnbrk__46 acili olinca mide yaniyo evde yapinca belkide ondan yemeyin diyolar bende cok severim
nevfel sltnbrk__46 valla ben ilk lahmacun ve çig köfte aşerdim canım baska bisey istemiyordum yedim de hic bisey olmadi en fazla miden yanabilir :)
04052016mh sltnbrk__46 8+1 m ve bu postu çiğ köfte yerken görmem 😂 etli olursa yenmez canım çiğ et konulduğu için onun dışında ilk bebeğim de vala doğana kadar ne zaman canım istediyse yedim
Gulsah7171 sltnbrk__46 bhnkadar kasma canım etli olmasın yeter ben hamileligimin başından sonuna kadar her hafta yedim hicbisey olmaZ bulgur ve baharattan ne olabilir ki
Mom97 sltnbrk__46 ben ilk hamileliğimde 1 kerelik yemiştim bişi olmadı şimdide 4 aylık hamileyim bundada 2 kere yedim ☹️