2_pamukannesii asenatrk elizan ismini koy diyen çok kişi oldu evet güzel bir isim ama bana uzun gelmişti ismiyle yaşasın elizan bebek 🤗💮
G-S-E-Y 2_pamukannesii mutlaka dinlemeni tavsiye ederim ben dinledikten sonra hifa ismine karar vermiştim
aycanerbas emosevk buğlem isminin anlamı internette yanlış çıkıyormuş iyice bir araştırın derim. Bende sonradan öğrendim :)
archmom 2_pamukannesii Yaz , Renk , Mevsim , Kumsal , Gece , Talya , Özüm , Eva . Bunlar benim isim listemdeydi . Ama babası ile ortak kararımız Elisa oldu 🙏🏻
aannepandaa dilarayza bende ayza ismini ilk görğnce işte bu dedim sonra araştırdım. Bir araştırmada bile geçmiş.çocuk ve bebekleri öldüren Kötü ruh anlamına geliyor. Türkmenistanda kullanılan anlamı güçlü kadın. Yani bir çok anlamı var ama kötü anlamınıda okuyunca aklımda sürekli o beliriyor. O yüzden vazgeçtim. Tez konusunda yer verilmiş internette bakabilirsiniz. Direk tezi bile okudum.
24undebiranne Haziranda dogacak kizimiz icin insAllah NEFES ismini dusunuyoruzz 😊🌸 cunku benim ve esim icin bizim yaşam kaynagimiz kizimiz ve Nefes in anlamida bu o yuzden cok hosumuza gitti 😊