Limonumsu 2_pamukannesii canım ben Hifa ismini çok beğenmiştim ama eşimin içine hiç sinmedi kısmet olursa Erva olacak kızımızın adı 🥰🥰🌸
Birhamileningunlugu Bazı isimler gerçekten çok komik değişik olacak diye saçma sapan isimler koymayın ilerde kızlarınız beğenmez
Melisimmm 2_pamukannesii önerdiğim isimler arasında Karen,Eslem,İdil,Gökçe var.Hepsi arkadaş cocuklarimin adi olduğu için kendi kizima koymak istemedim.Hem kolay hem zor isim seçme işi 👍
ElifLeyla 2_pamukannesii Benim kızım olsaydı adını NERİS koyacaktık çevremizde hiç yok çerkezce gözümün nuru ışığı demek 😍
umran_burak 2_pamukannesii Masal yada kumsal olabilir.. İkizlere hamileyim ikisi de kız olsaydı böyle koyacaktım ama biri kız diğeri erkek olunca kıza masal ismini koyacağız ama erkeğe hala bulamadık
Bebebebe 2_pamukannesii hiç farklı isim arayışına gitmeyin bence geçmişimize bakın artık o isimler hiç kalmadı tek heceli anlamı olmayan kafadan atma isimler türedi. Benim kızım olursa Zeynep koymayı çok istiyorum mesela 🥰
Nilsubatu Kızımın adı Nilsu 💕 bi kızım daha olursa Mila Düşünüyorum ama tam karar veremedim. Eliz, Alina, Naz isimlerini de beğeniyorum
asenatrk 2_pamukannesii bütün yorumları okudum nerdeyse ve benim kızıma koyduğum isim hiç görmedim bu beni mutlu ediyor🤣🤣 bende farklı isim istiyordum çünkü Elizan koyduk inşallah 6 gün sonra kavuşuyoruz🤲🏻
2_pamukannesii asenatrk elizan ismini koy diyen çok kişi oldu evet güzel bir isim ama bana uzun gelmişti ismiyle yaşasın elizan bebek 🤗💮