Senaa28- ben söyledim yani o zaman hamile değildim ama ihtimal vardı bilsinler istedim. Ben ilk bebeğimi kaybettim maalesef eski iş yerimde hamile olduğumu duyunca çıkarmak istedi o zaman gebeliğim riskliydi ben de 4 yıldır falan çalışıyordum hafta sonu mesai vs bir sürü hakkım vardı yarı yöneticiydim. Dedim madem öyle tazmşnstı alırım, mesailer de vereceksiniz yoksa mahkemeye giderim her şeyi fazlasıyla aldım ve işsizlik bağlatıp çıktım bebeğimi kaybettim sonraki süreçte ama iyi ki çıkmışım diyorum şimdi yine riskli geleyim ve hepi topu 5 6 ay oldu işe gireli ona rağmen ilk başlarda evden çalıştım şimdi raporluyum ama kimse laf söz etmiyor aksine rapor bitincede evden devam etmemi istiyorlar. Şirketiniz naısl bilmiyorum ama her şeyi açıkca konuştuğum için belki de şimdi bana toleranslı davranıyorlar. Ama dediğim gibi maalesef böyle firma çok az. Ama belli mi olur belki sizin firmanızda böyledir. Bazı şeyleri bazen baştan görüşmek iyi oluyor. Ama mesela eski firmama yeni ie başlasaydımnuhtemelen almazlardı benim ki biraz da şans oldu diyebilirim. O yüzden size söyleyin ya da söylemeyin diyemiyorum. Çalışacağınız pozisyon nedir acaba özel değilse?