Mihribancanbolat Tulay01 ben muzaffer şengüle gidiyorum çarşamba günü gideceğim detaylıya inşallah🙏🏻 Kendisi yapıyor diye biliyorum ama ücreti konusunda bilgim yok
Nagihakann Tulay01 ben metro hastanesinde yaptırmıştım radyoloji bölümünde fiyatı da 300 tl idi. Kendi doktorum perinatolog olmadığı için yapmıyordu.
Kediannesi123 Tulay01 Ebru tarım varmış canım Mersin’den ona gelicem ben. Ücreti nakit 750 kartla 800 liraymış
MelikeD Tulay01 güzelyalı hastanesinde yaptırdım ben geçen ay 200 lira vermiştim öğretmen olduğum için %20 indirimli fiyatı buydu. Normalde 240 oluyor sanırım. Memnun da kalmıştım normalde doktorum selçuk bey ama detaylıya başka bir perinatolog bakmıştım.
Beyzan Nagihakann ben de metro Hastanesi’ninde yaptırdim iki sene önce radyoloji doktoruna çok da memnun kalmıştım
Ebru-001 Balcalıda selim hocayı çok övdüler ama randevu alması sıkıntıymış ona gideceğim ay sonu 158tl
Kediannesi123 Tulay01 Mersin’de oturuyorum canım Yenişehir de. Çok iyi bi doktormuş çoğu doktor ona soruyor fikrini alıyor benim de biraz riskli gebeliğim o yüzden içim rahat etsin istiyorum 😀
Tulay01 Kediannesi123 Allah yardımcımız olsun valla zor bende aslında kendim istiyorum detaylıyı ama uzak Mersin ben Adana da olduğumdan 🤣
Tulay01 Kediannesi123 çok sağol bebeğim ben genç bir anne olarak 4.cü bebeğimi bekliyorum arkamda 3 bebek var okul telaşı o bu şu çok yoruyor beni Tarsus da görümcem var devamlı gelirim ama aslında ben seni Tarsus a beklerim geldiğimde inşallah sana daha yakın 🥰🥰🥰