Dmr_nry Merhaba kizlar bende 36+2 günlük hamileyim.34 haftalikken 2500 kiloydu cuma kontrolümüz var.Benimde cok baski yapiyor ozellikle alt bolgeye sezeryan olucam ama gun verilmedi.
gulfem_93 bereninannesi1 yaramıyor diye düşünmeyin ben de o kadar yemekle arası olan biri değildim şeker vs sorunumuz da yok baştan beri ama önden gitti tamamen bebeğin yapısıyla alakalı.
bukabu 35+5 olduk bizde 38+6 ya sezaryen günü aldık sabırla beklemeye calısıyorum ama gün geçmiyor:)) 37+0 da kontrol var birdaha cağırmaz insallah direkt doguma gideriz diyr düsünüyorum hayırlısı ile
mrhbslm bukabu ben her hafta muhakkak gidiyorum kontrole ve nstye giriyorum 🙈 insallah istediğiniz gibi olur😻
mrhbslm yenianneyenibaba1 ayy benimde öyle gerçekten ama arada sancılar vurmaya başlayınca kalkıp hazırladım hazırlıksız yakalanmayalım diye 🙈🥰
yenianneyenibaba1 mrhbslm gece yatmadan yarın bunları yapıcam diyorum ertesi gün olunca hiç bişey yapasım gelmiyor 😂
bukabu mrhbslm beni ilk defa 35+0 da aldı nst’ye şimdi birde 37+0 da alcak, bakalım ne olcakk rabbim hepimizi kolaylıkla sağlıkla hayırla kavuştursun🙏🏻🥰😘
mrhbslm Dorukseren sağlıkla gelsin insallah❣️ Benimde öyle gece bacak agrısından bir sağa dönüyorum bir sola sonra diyorum en iyisi uyumamak 😂
mrhbslm crescent_ bende hurma yemek için 38.haftaya kadar bekleyeyim dedim ama sanırım herkes bu haftalarda başlamış ☺️
mrhbslm seday93 yani bende bacaklarımı filan birleştiriyorum bağdaş kuruyorum yapılamaması gerekiyormuş anlayamadım 😂 o zaman benimkide girmemiş kanala🙈 yürürken çok zorlanıyorum az kilo almama rağmen panda gibiyim 😂
mrhbslm yenianneyenibaba1 gelin sarılalım 😂😂😂 gerçekten o durumdayım😂😂 aklımda liste yapıyorum ertesi gün bir bakıyorum yatakta yuvarlanıyorum😂