Arkadaşlar merhaba. Ben hamileliğin 7. Haftası içindeyim. Iki gün önce kahverengi leke geldi, çok Korktum. Ilk gebelik olduğu için biraz pimpirikliyim. Neyse doktoru aradık, 8 geleceğim demesine rağmen 9:15′te geldi bir hışımla. Bunun öncesinde hemşire baktı peceteye silince geliyordu çünkü,doktoru aradık bekle dediler. Sonra içerde "sanki şarıl şarıl kanaması var,niye gelmişse "diye konuşuyorlardı, şok oldum. Sonrasında doktor baktı ,hiç endişe edecek bir durum yok korkma dedi. Sonra alttan muayene etmek istedi ve canım çok yandı. Sonra dedi ki “bu ne ya çok dar. Ne kocan erkekliğini anlar ne sen kadınlığını anlarsın. Bu alet girmiyorsa erkeğinki hiç girmez ” dedi şok oldum. Sonra dedi ki senin kızlık zarın bile bozulmamıştır, şansa hamile kalmışsın tarzı bir laf etti çok üzüldüm. Peki dedim bu kötü birşey mi, bebeği etkiler mi? Yok dedi, kafaya takılacak birşey değil ama işte ilişkiden birşey anlamazsınız tarzı bi söylemde bulundu. Peki dedim, bu normal doğum yapamazsin demek mi oluyor dedim, evet dedi, parçalanır dedi,iyice moralim bozuldu. Doğumdan sonra genişletme ameliyatı yaparız dedi. Bu konuyu eşine de ister söyle ister söyleme dedi. Bu kabul edilebilir bir durum mu? Çünkü doktorumu değiştirmek istiyorum çok mutsuz oldum, stres oldum :(