Elifdikel Busbus2020 internetten hızlı resim yazıp oraya resmi yüklüyoruz ordaki linki buraya kopyala yapıştır yapıyoruz
Elifdikel tazeanneew doktorumda kıza benzetti ama buradaki arkadaşların çoğu erkek tahmide bulundu haftaya tekrar gidicem o zaman netleşir çok teşekkürler
Elifdikel tazeanneew doktorumda kıza benzetti ama buradaki arkadaşların çoğu erkek tahmide bulundu haftaya tekrar gidicem o zaman netleşir çok teşekkürler
Fatma7666 Gulsen4224 aaaa ben hep erkek görüyordum rüyamda da ama doktor kız dedi 🤣 babası kızım diye seviyor 🤣🤣
Carnacar @Gulsen4224  bakabilir misiniz lütfen 🌸😍
Gulsen4224 Fatma7666 deme😅😅vallaha aynı erkek bebeğe benziyor ama doktor daha iyi bilir elbet hayırlısı olsun inşallah cnm sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim 🤲🏻😅🤭🥰
Fatma7666 Gulsen4224 Amin çok teşekkür ederim emin değildi oda nisanda gel kesin belli olacak 12+2 de baktı 🤣
Gulsen4224 Fatma7666 rica ederim cnm rabbim gönlüne göre nasip etsin inşallah nisana belli olur umarım 🤗😅🥰🤭
Fatma7666 Gulsen4224 olunca yazacam ama size güveniyorum tahminleriniz hep tutuyor hayırlı sağlıklı evlat olsun Rabbim tüm isteyenlere gözü yaşlı annelere nasip etsin 🥰🤲🤲🤲🤲🤲
Gulsen4224 Fatma7666 inşallah cnm sende de tutar o zmn gönlüne göre amin balım bütün annelerin gönlüne göre nasip etsin olmayanada hayırlı bebekler nasip etsin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸