Sncd Gulsen4224 Gulsen4224 geçen resim attığımda siz erkek dediniz doktur kıza benziyo dedi bu sefer dokturum net erkek dedi siz kız dediniz içimde Bi brukluk oldu herkese de söyledim doktur kessin konuşunca 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Emneyldzlrr50 Gulsen4224 canım doktor da erkeğe benziyor dedi teşekkür ederiz çok 2 hafta sonra tekrar dönüş yaparız ❤️🙏
Sncd Gulsen4224 bu aydan sonra değişme ihtimali varmı acaba genelde erkek diyince deyişmiyo ama kız diyince değişiyo diyorlar tabiki ne kadar doğru muamma
Gulsen4224 Emneyldzlrr50 rica ederim cnm hayırlısı olsun inşallah gönlüne göre nasip etsin rabbim 🤲🏻😍🤱🏻
Gulsen4224 Sncd ewt kız bebeklerde değişme ihtimali çok oluyor cnm ama doktor pipiyi gösterdi ise emin olabilirsin 🌸
Sncd Gulsen4224 bana tekrar yorum yaparmısıniz Rica etsem fikriniz aynı mı merak ettim bugün tekrar başka doktura gittim baktı
Elifdikel tazeanneew doktorumda kıza benzetti ama buradaki arkadaşların çoğu erkek tahmide bulundu haftaya tekrar gidicem o zaman netleşir çok teşekkürler
Elifdikel tazeanneew doktorumda kıza benzetti ama buradaki arkadaşların çoğu erkek tahmide bulundu haftaya tekrar gidicem o zaman netleşir çok teşekkürler