[silindi] UraSsmom yaaa hatırladım kızımla bebeğinin arası çok yoktu🙈 maşallah canım sağlıkla al kucağına ben de 29 haftalık gebeyim ❤️❤️
UraSsmom [silindi] Yaa öyle mi ne güzel 🙈 Maşallah kaç aylıkken gevibe kaldın bitmiş nerdeyse az kalmış 💙
Duyguderinderen UraSsmom ben gündüz emzirmesini kestim doktorum nedense 6 aya kadar kesmem gerektiğini söyledi gündüzleri tamamen kestim akşam 1 e düştüm tabi kademeli kestim 10 gün içindede akşam 1 olanı kesicem emzirmediğim için azaldı zaten sütüm
UraSsmom Duyguderinderen Benim doktorum iki bebeğin de gelişiminde Bi sorun olmazsa tandem emzirmeyi destekliyor canım hayırlısı bakalım ALLAH bağışlasın 🤲🏻 💙
Mom726272 UraSsmom aynen ona rağmen ben kararsız kaldım ya oğlum çok huysuz ikisiyle başedebilir miyim biraz daha mı beklesem acabalar filan sonra değiştirdim kararı rahatlığa alışınca sonra gelen bebek daha yorucu olur bide gözüm kesmez dedim 🤦♀️
UraSsmom Mom726272 Ben bişey diyemeden olan oldu 😂 1.5 yaşında filan başlarız denemeye zaten hemen olacak değil diye düşünmüştüm ama olmadı, hayırlısı olsun 😊
Prensesim3 Biri 2,5 yaşında biri daha 9 aylık ikisinde kız rabbim bağışlarsa 14 haftalıkta hamileyim 😂😂
UraSsmom [silindi] Ah kuzum ne diyeceğimi bilemedim, mekanı cennet minik meleğin 🤲🏻💙 Rabbim aratmamış ne güzel hemen gebe kalmışsın Allahım hayırlı ömürler versin yavrularımıza inşallah
Prensesim3 UraSsmom amin canım inşallah bunu da kıza benzettı doktor bakalım ne olcak allahım nasip ederse 3. İnşallah 😄😄
UraSsmom Zeynep_50 Bizim de 18 ay filan olacak sanırım neler bekliyor acaba bizi doğurunca yazarmısın 😍😂
Zeynep_50 UraSsmom bende merak ediyorum şuan çevredeki bebekleri filan çok sevio bakalım kardeşine nasıl davrancak
Tugceery UraSsmom sen ne diyorsun benim kizim gecen hafta 1 yasina girdi bende haftaya dogum yapacagim😂 sen gene iyisin