gzdkelleci Kacinci haftadasiniz. Ev isi yapiymusunuz. Normal gebelige gore daha fazla dkkkat ediyomusunuz
Denizyildizii gzdkelleci 5+1 im ikinci gebeliğim. 1 kızım var hiç oturamıyorum desem yeridir sanki hamile değilmişim gibi herşeyi yapıyorum
Esra-dmr gzdkelleci ben 25 haftalık oldum canım. İkiz hamileyim üstelik ama aşırı derecede hiç sakınmadım kendimi. Normal işlerimi kendimi çok yormadan yapıyorum
Seda91- gzdkelleci 9 haftalık olduk tüp bebekle 3 deneme ilk gebelik. bu dönemlerde kanama yada lekelenmeniz oldu mu
Minnakhamis gzdkelleci 28. haftadayız ikizlerimle kendi kahvaltımı hazırlamak ve yemek yapmak dışında hiçbir iş yapmıyorum ☺️🌸
gzdkelleci Seda91- benim bu 6. Tup bebegim bundan oncekilerde hic bu asamaya kadar gelememistim.8.haftada dsukle sonuclaniyodu suan cok sukur hersey yolunda
Denizyildizii gzdkelleci süpürüyorum ben koltukları bile çekiyorum. Hele ilkinde markette çalışıyordum. Koca koca koliler kaldırıyordum. Siz yine kendiniz bilirsiniz de bence yatmak daha tehlikeli kabizlık yapar kanı pıhtılaştırır. Bunlar düşük nedenidir. Ayrıca hamileliğin ileriki dönemlerinde çok kilo alırsınız ve sırt bel ağrılarınız oluşur. Ha birde yokuş falan çıkıyordum Allah’a şükür sağ salim doğurdum😄
Esra-dmr gzdkelleci süpürüyorum tabii. Önemli olan kısım bi riskin Bi tehliken var mı? Yatman gerekmiyorsa işte kanama vs bi sorunun yoksa bu işlerini yapabilirsin bence. Ama doktoruna da sorabilirsin içinin rahat etmesi için 🥰
patuli gzdkelleci 14+2 12. Haftaya kadar sadece wc kalkıyodum şimdi hemen hemen her işi yapıyorum ağır kaldırmamak şartıyla
[silindi] Tek embriyo ile ikizlere 17+3 doktorun hesaplamasına göre hala cinsiyet öğrenemedik sağlıkçı olarak çalışmaya devam evde iş yaptırmıyorlar 🙈
Rjn5656 gzdkelleci 18 haftamdayim hic is sıkıntısı cekmedim sürekli isimi yaptım inaninki en iyi si budur . hem kendinizi unutmuş olursunuz transferin 2 günü gormcem vefat etti ve benim hic dinlenmem mümkün olmadı . ama çok şükür buralara kadar geldim raabim herkesin evladını bagislasin olmayana da nasip etsin yani anlayacağınız allah tan umut kesilmez 🙏
Denizyildizii Gunes16 2 tane iğnem var benimde kaç haftaya kadar kullanıcam bilmiyorum pazartesi sorucam doktora
eebru- Gunes16 benim son hafta.artik batmiyodu igne canımı yakmaya baslamisti 12+5de biraktik ama hala saati gelince acaba igne olacak miydim modundayim 😂
Gunes16 Denizyildizii benim doktorum 12.haftaya kadar kullanman gerek demişti şimdi Şafak sayıyorum 🙈
eebru- 15+2 deyim tup bebek olduğu için degil de ilk hamileligim olduğu icin ilk 3 ayım tedirgin gecti ama simdi.alistim yine de kendimi cok yormuyorum zaten esimle 2 kisiyiz evde o da yardim ediyor cok is olmuyor gecinip gidiyoruz 😂😇
Gunes16 eebru- bende eşime diyorum taşa iğne batırmaya çalışmak gibi bişey oluyor artık yeterki sağlıkla gelsinler herşeye katlanırız 🙏