058elf ilkannelikkk öyle herkesin bakış açısı farklı oluyo 🌸 kayınvalidem de dedi hatta elif var başka bi isim düşünün diye o onların Elif i bu bizim Elif imz dedim 😁 sağlıkla alalım inşallah kucağımıza hepimiz😌 siz ne koyacaksnız :)
Ummu_Omerhattap Erva. Olabilir peygamberimizin hala kızı sanırım Hz Osman’ın annesi oluyor oda İslam davetine ilk icabet edenlerden
zeytinkiz alimerve Leylinur cok begeniyorum ben. Arapça Leyla demek bakara süresi ve bir çok ayette geçiyormuş. 🤗
_lezki_ Beninde kizçem olcak inșalllah bende kizimin ismini elisa koycam💞insallah kuranda yer almiyor ama anlami guzel😊
iremelif Hz Hifa diye hanım sahabe var ve hikayesi de çok güzel Google da yazıp oku canım ben istedim koymayı ama elim istemedi
Brn_mom alimerve eslem olabilir kuranda da geciyor allahanolan teslimiyet demek cok seviyorum kizim olsaydi koyacaktim
Abcxyz Gozdeku medine bir sehir insan ismi olarak cok tuhaf geliyor sahsen 😒😒 istanbul, ankara gibi bisi 😒😒
MehtapErol alimerve Nasipse kızım olacak 15 gün sonra , Ruveyda düşünüyoruz tabi yanında da bir isim bekliyoruz dayısı bakıyor:-)