Denizyildizii Happykariner canım bu kadar erken belirti olması mümkün değil ben 5 haftalık hamileyim daha belirti yok😂
ogluileannesi Happykariner 14 Mart 🥰 çok gerginim sorun çıkarıyorum eşimle küstük o derece 😔 başka bi belirtim yok 🤷🏻♀️ Sende durumlar nasıl canım
Suna11 Happykariner Been. Tam 14 mart adet tarihim 😊 1 yıldır istiyorum bu ay hsg çektirdim o yüzden biraz daha fazla umutluyum ama nasip. belirti olabilir mi bilmem ama 1-2 gün önce kasıklarıma batma şeklinde sancılar gidip geliyordu ama şu an hiç bir şey yok. Beklemedeyim. İnşallah beklentilerimiz boşa çıkmaz 🥰🙏🏻
[silindi] Happykariner benim ki de 15 Mart kasık ağrısı var ara ara iğne gibi batıp geri gidiyor ama gebelik belirtisi mi bilmem.🤷
Dilekcnkn Denizyildizii ben şu an 8 haftalığım ama adet günüm gelmeden yaklaşık 1-2 hafta önce mide bulantım vardı o yüzden gidip kan vermiştim ☺️ Belkide psikolojik ti bilemem tabi
Happykariner ogluileannesi canım gecen ay kimyasal gebelik geçirdim. Aslında adetim uygulama 14 mart gösteriyor ama gecirkir mi bilmiyorum . düşüğün eli içinde olur derler inşallah bu ay tutmuştur
Denizyildizii Happykariner strese girmeyin rahat olun bu kadar erken beklemeye başlarsanız stresten tutunamaz cnm
ogluileannesi Happykariner canım adetin kaç gün sürdü geçen ay ? Müdahale oldu mu ilaçla ya da kürtajla
Happykariner ogluileannesi yok kuzum müdahele olmadı kahverengi lekelenmem başladı 5 gün felan sürdü hep lekeydi
Cananakdeniz mhbbbera 6 12 gün sonra falan ama 6 da çıkacağını sanmiyorum 10 12 gün kesin geçmesi gerekiyor bence
Denizyildizii Dilekcnkn cnm her mide bulantısı gebelik belirtisi olmuyor. Adetten bir hafta önce beta değeri düşük oluyor gebelik bulantısı betanın yükselmesiyle olan bişey
Dilekcnkn Denizyildizii evet bana da öyle geldi lazere falan gidiyordum riske atmak istemedim dediğim gibi bence psikolojik ti ama doğru çıktı hamileydim😊
Happykariner Suna11 inşallah canım biliyorum seni postlarıma hep dönüş yapıyorsun Rabbim yüzümüzü güldürsün inş2tez vakitte
Rumiii Benimde 14 mart bu ay prolaktinden dolayı dostinex kullandım şmdide bitkisel olanıyla devam ediyorum.. test yapasım var ama cok erken biran önce günün gelmesini beklemekten başka çare yok😕
ogluileannesi Happykariner iyi o zaman canım benim kimyasalda oluşan keseyi atmam için düşük ilacı kullandırdı Dr o yüzden uzun sürdü kanamam
ozlemm12 Happykariner benimde 5 gündür kahverengi akıntım var az az akıntı gibi Ama adetim 4 gündür geçiyor hamileysem kimyasal mi oluyor kana döner belki diye testte yapmaya cesaret edemedim 😔