_Mother_ Kızlar 32 haftalığım ve annem dün karnımın aşağıda olduğunu söyledi yani hiç sormadım aşağıda olunca ne oluyor diye falan yengemla aramda 3 hafta var onun karnı çok yukarı da seninki aşağıda duruyor dedi bunun doğum ile alakası varmı acaba
Bilge44 _Mother_ Benim de aşağıda bebek öyle yerleşmiş endişeye gerek yok. Doktorum yine de magnezyum takviyesi verdi, bol bol da istirahat et dedi bana.👍🏻 herkesin karnı ,büyüklüğü, duruşu farklı tabiki 🥰
3851 _Mother_ 28.haftalarda yukardaydi bnm karnimda 30.haftama girince ssanki asagi dustu gibi bnde oyle hissediom normalmo acaba
Erdem2121 Kızımda karnım ağzıma girecek kadar yukardaydi. Bunda ise yere düşecek kadar aşağıda bende anlamadm.🤭
_Mother_ Erdem2121 aynen benimde öyle ama benim cinsiyet kız bazen alttan göbeğimi tutup yürüyorum 😂 baş aşağı dönmüş kızım ondan mı acaba hiç bilmiyorum birde çok baskı hissediyorum
NAZ2333 Erdem2121 benjmde kizimda karnim goguslerimin altindan baslardi simdi ise teeee asagida 😂😂erkek bebek benjmki sizin cinsiyet ne
Asx _Mother_ Benim ters geliş aynı şekilde karşılaştırma yapıyorlar hatta onla kalmayıp korkutuyorlar 🙄 yapısaldır belki sık kontrolüm var doktor kötü bişey olsa olumsuz bir şey derdi belki
Erdem2121 _Mother_ canım hamilelik gerçekten akıl sır ermiyor. Kızımda epey yukardaydi. Bunda erkek aşağıda. Yok ya haftalarimiz aynı. Doktor bana bebek makat duruşu dedi. Ayağını her vurduğunda diyorum belki ha kafası çıktı baskı oluyor.👶😂
_Mother_ Bilge44 anladım canım çok teşekkür ederim 😘 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
_Mother_ 3851 yazılanlara göre normalmiş canım galiba bebek kendini artık doğuma hazırlıyor ondan da olabilir
_Mother_ BiricikGamze ben zaten kızım erken gelir diye düşünüyorum 😇 ama tabi inşallah zamanında gelir ama daha erken tabiki şimdi dursun durduğu yerde 😂😂
_Mother_ Tdof26 sağlıkla alalım kucağımıza inşallah miğde yanması yaşıyormusun canım birde bana artık karnım ağır geliyor snelnde öyle mi
Tugce11 _Mother_ benim doktorum da 4-4.5 kilo doğcak bebekler daha yukarda olur seninki aşağıda 3-3.5 doğcak dedi ultrasona baktıktan sonra. Bilmiyorum sizin dediğinizle alakası varmı da 🤷🏻♀️
_Mother_ Tugce11 kilo ile alakası mı varmış ilk defa duydum valla bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah 3 buçuk kilo olsa bile yeter benim için valla 😂 çünkü ben bu haftaya kadar sadece 4 kilo aldım bakalım hayırlısı olsun inşallah
Tugce11 _Mother_ ay maşallah bebek almış demekki kiloyu çok özendim şu an 😂ben 14 kilo aldım 35. Haftamdayım
Tdof26 _Mother_ bazen bi kaç gün tutuyo üst üste mide yanması ve beni mahvediyo öyle böyle bi yanma olmuyo. Bide bana da çok ağır geliyo kendimi dokuz aylık hissediyorum çok şişmiş hissediyorum
_Mother_ 3851 aynen bende de aynı şekilde ama doktorum bebeğin durumu iyi dedi bakalım inşallah zamanında gelir minik kuşum
Neslihan1903 _Mother_ ben 29 da düştü doktor normal diyor bir sıkıntı yok ama benim sıpam saf makat gelişli duruyor 😂 normal doğum olmayacaktı zaten tansiyon şekerden bunlar olmadada sevgili kızım normal gelmeyecek 😂
_Mother_ Neslihan1903 yaa sağlıkla al kucağına canım inşallah 🤗 benim kızım şuan baş aşağı tabi değişmez inşallah ben şekeri hallettim çok şükür yaa normale döndü rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
_Mother_ Tugce11 iştahım pek yok benim zaten diyet listesi yapmıştım bebeğin gelişimi yönünde bakalım bari inşallah 3 buçuk kiloda doğururum