Hakikitosunpasa Bu benim 3. Gebeliğim o yüzden daha erken hissederdim diye beklemiştim ama 15 e girdik daha tık yok erkek bebek bugüne yarın başlar diye düşünüyorum
Benan-16 Hakikitosunpasa sanırım 2. Ve sonrası gebeliklerde daha erken hissedilebiliyormuş dediğiniz gibi hayırlısı inşallah 🥰
Benan-16 Hamileyim-mutluyum cuma günü dr a gideceğim canım Cumartesi günü sürpriz partide öğrenicez nasipse duanızı bekleriz gönlümüzden geçen kız 😊
Havvanur42 Benan-16 cinsiyetimiz erkek ama pek hareket etmiyor sanırım oğlum 😄 salı günü doktora gideceğim o zaman da soracağım
Ayaegulyunus Benan-16 benimde kızım olacak Allah’ın izniyle bende 14 haftalıkken hissetmeye başladım ilk hareketlerini annemlerin evindeydim başta anlamadım sonradan fark ettim kızım olduğunu şuan 26+4 olduk kıpır kıpır kızım 🥰🤰 Allah herkese nasip etsin
Mukoc Ben suan 19dayım, ilk gebeliğim hissediyor gibiyim ama emin olamıyorum bebeğim mi. Kalp atıo gibi hafif bişey oluo. Bebişimdir değil mi
Kubrakorkut Zehra516 düzelir inşaallah kalbinizi rahat tütün elinizi karnınıza koyun bol bol selavat getirin kusura bakmayın akıl vermiş gibi olmayım ama deneyin düzelir inşaallah Allah’ın izniyle ❤️🌺