Benan-16 İlk gebelik kızlar erkeklere göre hareketleri daha mı geç hissedilir ? Deneyimlerinizi paylaşır mısınız anneler ☺️
Ayaegulyunus Benan-16 benimde kızım olacak Allah’ın izniyle bende 14 haftalıkken hissetmeye başladım ilk hareketlerini annemlerin evindeydim başta anlamadım sonradan fark ettim kızım olduğunu şuan 26+4 olduk kıpır kıpır kızım 🥰🤰 Allah herkese nasip etsin
Zehra516 Kızlar ben 17 haftalığım ama kontrolde bebeğin hareketleri çok tembel dedi doktor sizce neden olabilir😔
Ikizdeniz Zehra516 belki bebegin uslu olacaktir canm kötü düşünme benimde ikizlerden birisi karnimda pek hareket etmezdi digerine göre simdi o biraz daha sakin anne karnindan belli oluyor bence nasil olacaklari
Zehra516 Kubrakorkut bisey söylemedi ama biraz hareketsiz dedi kalp atışı falan iyi dedi ama tembel biraz dedi corona geçirip geçirmediğimi sordu bu hafta tekrar çağırdı bakalim
Benan-16 Havvanur42 kızlarda geç hissediliyor diye duydum bende 14+2 yim cinsiyetimiz henüz belli değil☺️
Havvanur42 Benan-16 cinsiyetimiz erkek ama pek hareket etmiyor sanırım oğlum 😄 salı günü doktora gideceğim o zaman da soracağım
Kubrakorkut Zehra516 düzelir inşaallah kalbinizi rahat tütün elinizi karnınıza koyun bol bol selavat getirin kusura bakmayın akıl vermiş gibi olmayım ama deneyin düzelir inşaallah Allah’ın izniyle ❤️🌺
Benan-16 Hamileyim-mutluyum cuma günü dr a gideceğim canım Cumartesi günü sürpriz partide öğrenicez nasipse duanızı bekleriz gönlümüzden geçen kız 😊