Gulenay1234 Merhaba 30 haftalığım arkadaşlar sağ ve şok üst dişlerimde berbat çürükler var ve ağrısından yiyemiyorum.geceleri de uyuyamıyorum yarın özel bi kliniğe gidicem.Çekerler mi sizce böyle olup diş çektiren var mı hamileyken
MorTutkunu Gulenay1234 çekeceklerini sanmam canım genelde kadın doğum doktorundan izin aldıktan sonra diş doktorları dişi kurtarmaya çalışır kanal veya dolgu yapar
paradiseeeeee Gulenay1234 şuan iltihaplı oldugu için çekmezler antibiyotik verirler kadın dogumcuna danışarak tabi cekimide o şekilde yaparlar bende 29.3 antibiyotik kullanıcam iltihap geçince cerrahi operasyonla cektiricem dişimi günlerdi uyuyamıyorum baş agrısından ölüyorum saçımı başımı yolasım var
SSeymanr Gulenay1234 kanal tedavisi yasak dolgu ve çekim olabiliyormuş kendi doktorum bana bu şekilde söyledi. Bende geçen dişciye gittim kanal tedavisi gerek ama şuan yapamam dedi. 🤷🏼♀️ Çektirmek istemediğim icinde sabredicem artk doğurana kadar 🥺🥺
Tugce0210 Gulenay1234 bende geçen hafta çektirdim disimi 24 haftalığım aşırı çürümüş agrisi gözüme külagima vuruyordu artık çektirdikten sonra antibiyotik kullandim 5 gün suan iyi şükür agumentin binlik kullandim ve en güvenilir antibiyotikmis hamilelikte içinde bile yazıyor doktor kagit yazması lazım ki yazıyor Doğum doktorları
paradiseeeeee Gulenay1234 benimkisi gömülü cıkmıyor baskı yapıyor dişlere şişti diş etim apse oldu antibiyotik kullanıyorum ölüyorum agrıdan 29.3 hamileyim canım
Gulenay1234 paradiseeeeee benim de en dipte yirmiliklerin olduğu yer çürümüş canım sinirlere baskı yapınca felaket ağrıyor anlık geçirmeye çalıştım ama bir aydır böyle yarın doktora gidicem ☹️🤦🏼♀️
Gulenay1234 SSeymanr bebeğe kötü etkisi olur mu çektirmenin eğer zararı yoksa izin verirse doktorum ben çektirmek isterim ağrısından duramıyorum yiyemeden kesildim bebeğe de eziyet ☹️
Tugce0210 Gulenay1234 bebege hiç bir etkisi olmadığını söyledi doktorum antibiyotiginde ayni şekilde etkisi olmadi bebeğim iyi dış çektikten sonra kontrole bile gittim cok şükür
Begumhane Gulenay1234 ben oğluma 5 aylık hamileyken çektirdim ilk 3 ayla son 3 ay çekmiyoruz demişti doktorum rabbim şifa versin çok zor hamilelikte diş ağrısı
Eprengarenk Gulenay1234 ben çektirdim , dolgu da yaptırdım 25. Haftamdayım 2.trimesterde diş ile ilgili her şey mümkün , 3. Trimester gerekmedikçe ellemezler
Aytflz Gulenay1234 çekmezler canım ben ilk gebeliğim de gittim bana doğum dan sonra gel anca öyle çekeriz bebeğe sıkıntı verebiliyormş
Elifgok Gulenay1234 ben 22 haftalık hamile iken çektirdim kadın doğum doktorumdan imzalı kagit istediler. Çok çürüktü agrisi ara ara geliyordu direk çektiler benimkini. Kanal tedavisini hamile iken yapmiyorlarmis.. Ve hamileligin ilk ve son 3 ayında işlem uygulayamayiz dediler. Şuan 24+4 um.
anneyimmm_ Gulenay1234 21 haftalıkken dr bebek yarım kg ya ulaşmadan çektir demişti 24. Haftadan sonra izin vermiyoruz bebek büyüdüğü için demişti