Busra34ybg Gulsah_zorlu92 ben doğum için gün sayıyorum sormak istediğin bisey varsa cevaplayabilirim canım 😊
Kucukmucize Gulsah_zorlu92 9+6 dayım.Estrofem,prednol, climara forte bant,ecopirin,imom omega,B12,devit,proluton iğne ,oksapar kan sulandırıcı iğne
Tekmile11 Gulsah_zorlu92 prolutex iğne folik asit birde Demir vitamin hapı kullanıyorum 8+6 🤰🏼 İğneyi de bi haftaya bırakıcam
Rjn5656 Gulsah_zorlu92 18 haftadayiz kizmla sadece kan vitamin kullanıyoruz oda niğde bulantısı yaptığı için bıraktık 😊 herkes sağlıkla kucağına evlatlarını alsın inş 🙏
Gulsah_zorlu92 Busra34ybg yaa ne güzel bende suan 5+6 dayım doktorum hastanemden ayrıldı suan doktor arıyorum çok kötü bir durum 😢
Gulsah_zorlu92 Kucukmucize bende prosgestan iğne estrofem profestan fitil coraspirin folik asit omega üç takviye kullanıyorum
Busra34ybg Gulsah_zorlu92 olsun Canım doktor doktordur öyle düşünme sen ilaçlarını düzenli kullan stresten uzak dur bol bol sağlıklı beslen 12. Haftadan sonrası Allah’ın izniyle rahat oluyor
T_M Gulsah_zorlu92 herhangi bir kadın dogumcu ile yoluna devam et sıkıntı yapma ben 6. Ayım bitmek üzereydi doktorumla yolları ayırdıgımda ikiz gebeymişim fazla vakit harcıyormuş bana öyle söyledi diye hem şikayet ettim hem bıraktım şimdiki doktorum bayan ve çok iyi anlayışlı doguma az kaldı
Kucukmucize Gulsah_zorlu92 anladım canım nasipse yarın ilaçları azaltmaya başlıyorum artık 10.haftada 🙏nasıl gidiyor sizin hamileliğiniz
Gulsah_zorlu92 Tekmile11 ah o iğneler benim doktorum artık kolundan devam etsinler dedi cildim çok deforme oldu
Kucukmucize Gulsah_zorlu92 görürsün canım hep öyle geliyor insana gelemeyecek gibi ama nasipse geliyor 🙏
Tekmile11 Gulsah_zorlu92 benim o kadar olmadı bazen yavaş vuruyorum heralde acıyor yeşilleniyor geçiyor kendi kendine bazen de kanıyor az bi şey sert davranmadığını için heralde
Deryabal Rjn5656 aynı sayılırız bende 17 kasımda transfer oldum şuan 17+5 ve dün öğrendim benimde kız🙈🙈
Hayalleredogru Gulsah_zorlu92 10. Haftaya kadar estrofem ve progestan fitil kullandım canım ondan sonra bir şey kullanmadım şimdi 22+3 olduk çok şükür