Merhaba kızlar , bana da nasip oldu doğum hikayemi yazmak 🌸 Her gece yatmadan önce açar doğum hikayesi okurdum çok hoşuma giderdi 🙈 Gelelim hikayeme 🙋🏻♀️
38+1 de doktor kontrolüm vardı.Hastaneye gittim ve doktorum suyumda azalma olduğunu söyledi.2 gün sonra tekrar çağırdı beni ve bu süreç için bana turnusol kağıtlı ped verdi sızıntı var mı yok mu diye anlamak için.Eğer renk değiştirirse ped hemen hastaneye gelmemi söyledi doktorum.Eve gittim ilk gün pedi taktım hiçbir değişiklik olmadı , 2. gün diğerini taktım ve lavaboya gittim çıktıktan sonra üzerimi değiştirecektim bi baktım ki ped renk değiştirmiş hemen doktoruma mesaj attım hemen hastaneye gitmemi söyledi kendisinin mesaisi bitmişti.Eşime mesaj attım işten gelmesini söyledim o gelene kadar duşumu aldım hazırlandım ve akşam 7 de hastaneye gittik.Nöbetçi doktor vardı çatı muaynesi yaptı hiç açılmam yoktu ama suyumda azalma olduğu için ve sızıntı olduğu için yatışımı verdi.Yatış hazırlıklarını yaptık damar yolu açıldı nst bağlandım ebe geldi tekrar muayene etti ve o muayene sonrası nişanım geldi.Yürüyüş yaptım harakrtler ettim açılmam olsun diye ama sabaha kadar bu şekilde bekledik o süreçte 4 5 kere muayene ettiler beni alltan hiç ilerleme yoktu.Sabah kendi doktorum geldi ve fitille rahmi yumuşatalım sonra sancı veririz dedi.Fitille başladık ama bana hiç etki etmedi ne açılma nede başka bişey oldu.Doktorum 2 doz verelim ben normale bu fitille doğum yaptırıyorum dedi.2 dozu verdikten sonra akşama doğru benim hafif sancılarım başladı adet ağrısı gibi nst de 70 80e çıkıyordu sancılarım ama hiç açılma yoktu.Kendi doktorumun mesaisi bitti gitti nöbetçi doktor geldi o kadar tatlı bi insandı ki iyi ki de geldi 💜 Beni muayene etti biraz daha bekleyelim dedi bekledik ama bende hiç açılma olmuyordu.Doktor en sonunda 24 saat olmuş sende hiç açılma ilerleme yok istersen yarına kadar bekleyelim ama sende yoruldun ve bebek kanalda enfekson kapabilir istersen sezeryana alalım seni dedi ve bende artık yorulmuştum kabul ettim.Ameliyathaneyi hazırladılar beni hazırladılar ve götürdüler artık 😂Anestezi doktoru sordu nasıl istersin doğumu diye bende genel anestezi istiyorum dedim çünkü spinal olursam heyecandan bayılırdım oralarda 😂 Ve bi anda gittim zaten uyandığımda da asansördeydim kızımı yanıma koymuşlardı o kadar güzeldi ki anlatamam çok güzel bi duygu gerçekten dünyalar benim olmuştu sanki 💜 Odaya gittiğimizde narkoz etkisi vardı bende hayal meyal hatırlıyorum ağlıyordum sürekli.İlk gece kızım çok güzel emdi ama ertesi gün hiç ememedi göğsümü tutmadı 5 tane hemşire ebe yardım etti baya uğraştık ama olmadı 1 hafta boyunda biberonla sütümü sağıp verdim ama Allah’a şükür şuan emiyor baya uğraştım emmesi için ve başardım 😂 Burda okuduğum gibi olmadı sezeryan sonrası gayrette güzel kalkıp yürüdüm hiç zorlanmadım sadece hafif sızlama oldu o kadar.Hastanem Bağcılar Medipol Mega hastanesiydi gerçekten aldıkları parayı sonuna kadar hak ediyorlar.Konrtole gittiğim doktorum Nagihan kayaydı ama mesaisi bittiği için nöbetçi doktor Elif Çiler Eren doğumumu gerçekleştirdi ikisinden de çok memnun kaldım tavsiye ederim sizlere de.Şuan kızım yanımda mışıl mışıl uyuyor ☺️ Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın 🙏 Benim de hikayem bu şekilde sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz 🌸