Ozgeseferoglu Ah kızlar ah görmcelerm istanbldan gelecekler ben gelmeyin boşuna dedim zaten virüs var artı olmasa da odada o kadar kişi ağrın olacak sızın olacak bebek zaten sürkli koynunda olacak. Ama anlatamıyorum güzellikle söyledim dışarda bekleriz diyorlar 🤯
Smyy00 Ozgeseferoglu abartıyorsunuz tabiki 10 kişi ne oluyor en fazla maximum eşin annen kayınvaliden olur 3 kişi oda Max, herkes ne yapacak doğumda
Ozgeseferoglu Buna bir çözüm bulmam gerek ya ne demeliyim illaki inanın bilmiyorm gelmenize gerek yok dedim daha ne dicem ki anlayşlı olan zaten gelmez
badecanisik Ozgeseferoglu eşim ve ben gittik sonradanda annem geldi yine öyle yapacagız taburcu olcağım gün annem gelir okadar kişi napacaksınız hastane odasında 🤦♀️😂
Neslihan1903 Ozgeseferoglu o ne öyle ya bu virüsü ciddiye almıyor musunuz benim eşimle annem şu an corona ben hamile başıma yalnız kaldım 10 kişi gidilir mi ya sen lohusa olacaksın ve o bebek minnacık ne sen atlatabilirsin ne bebek Allah korusun kesinlikle kabul etme ameliyathanenin önümde bekleyip seni görüp girsinler bizde öyle olacak annem eşim görümcem gelecek annemle görümcem ben çıkınca gidecek eşimle ben kalacağım ve odaya asla girmeyecekler yaptıkları çok yanlış
mmek_2014 Bu kadar kişiye izin veriyorlar mı gerçekten. Biz 3 kişi gittik. Ben annem ve eşim. Eşim eşyalarımızı odaya bırakıp geri gitti annem ve ben kaldık sadece. Eşim dogumdan sonra 15 dk ziyarete gelebildi o kadarına izin vardı sadece.
XxKirmizibalik Ozgeseferoglu annem ve eşimle gitmeyi planlıyorum. Eşim başta annem de gelir vs dedi durdu ama kararımdan vazgeçmedim kendi doğuracaksa gelsin annesi. Pandemi dolayısıyla zaten almıyorlar. Kimseyi çekemem hele erkek hiç istemem
Berfininannesi Ozgeseferoglu Kayninizin ne işi var ki ve fazla kişiyede gerek yok eşiniz anneniz veya kaynananiz olsun yeter bence
XxKirmizibalik Ozgeseferoglu bu erkek taraflarının herşeyi şova dönüştürmesini anlayamıyorum ne gerek var sanki onlar gelmeden doğmayacak bebek