sevgisevgi kızlar ben de carsamba gidecegim doktora bebisimin kilosunu bilmiyorum, en son 1ayı gecti kontrole gideli, o zamandan beri hic kilo almadim ben 🙄🙄 bir gariplikk yoktur insallah, suan 32. haftadayiz,
Selinss21 sevgisevgi yoktur inşallah canım içini ferah tut🙏 bende kilo almadım bu aydan sonra biz değil bebek alıyor çok şükür
Selinss21 Busra34ybg banada aynısını dedi cok kilolu olmasıda iyi değil 3500 olur dedi hayırlısı bakalım
oykuduru21 Selinss21 bende 31+6da gitmiştim en son 2140 gramdı iyi dedi sadece 😊 32+4 üz şimdi, kaşık ağrılarınız falan var mı
Selinss21 oykuduru21 benim ara ara oluyor çok sık olmaması takdirde sorun olmuyor diye biliyorum toplanıyor bide yalancı sancılarda basladı hadi hayırlısı
oykuduru21 Selinss21 benimde ilk defa dün gece yatarken oldu kasık ağrısı bıçak saplanıyormuş gibi tedirgin oldum bakalım kontrolde sorarım bende doktora. Bu muymuş yalancı sancı 🙄🙈
150_gelartik Geçen hafta 31+0 iken gittim 1534 gr dı. 35. Haftada tekrar gidicem 2500 olur diye umut ediyorum çok kilolu da olmasın inş normal doğum olsun istiyorum. Sizin kıza da maşallah diyeyim.
Selinss21 sevgisevgi kasık ağrısı ama cok sık olmuyor ilk haftalarda ki gbi doktora sordum büyüdüğü için yer açıyor kendine dedi sancı gbi hissediyor olabilirsin dedi cok sık olmassa sorun yokmuş ama her gün hissedersen gel dedi