pol34 1 tane kendim ördüm, bi tane ince 2 kalın var şu an için. Müslin ve kundak bezi gibi olanlardan almadım henüz.
ayazmomm Minnakhamis şuanda 1 müslin 1 pazen 1 penye 1 tane peluş 1 tanede örgü batteniyemiz var devamı gelicek tabi☺️
morusevenanne Minnakhamis 2 penye 3 kalın 1 örgü 3 müslin 1 de pazen ay sayınca pek cokmuş ama cogunu baskası aldı bana kalsa bu kadar almazdım
Seda-34 Minnakhamis 1 tane penye battaniye. 1 tane şu welsoft diye geçen ince battaniyelerden. 2 tane çift katlı müslin battaniye. 1 tAne de kalın yünlü battaniye almış babannesi. 1 de annemin ördüğü orta kalınlıkta battaniye var. Yaz bebeği olacağı için ben kalın almadım inceleri aldım.
Aysentass Minnakhamis 1 penye 1 ince örgü 2 kalın örgü ( kayınvalidem ördü) 1 polar 1 peluş müslinler hariç
sedardahuseyin Minnakhamis Müslüm ayrı canım battaniye degil ki o bi ince penye diğerlerinde biri örme biri de havlulu gibi
Portakalgeliyor Minnakhamis hastaneye götürüceklerim herkes gibi ince kalın olucak ama normalde olanı sanırım saymayayım sanırım 3-5 bebek büyür 😂😂😂 biraz abartmışım 😋🤦🏼♀️
Dilaraa06 Minnakhamis 1 tane nohut battaniye 2 tane kalın battaniye, 10 lü hastane çıkışının içinden çıkan var bi tane de cift katli battaniye aldim ben
yasemin333 Minnakhamis 2 tane kalın olanlardan,2 penye,2 nohut,1 pazen,2 müslin,kaynanam da 2 tane alize ördü
Portakalgeliyor Minnakhamis ya el örgüsü saklanırda 😂😂 bu nohut battanıye beyaz krem ıkı pembe afedersin ne gerek vardı ya neden almışım 😂😂😂🤦🏼♀️ Ama penye battanıye 2 tane aldım 2 tanede hastane cıkısından cıkıcak dıye bak bak akla bak 😜😜😜😜
Minnakhamis Portakalgeliyor penye battaniye 4 tane mi aldın 🤭😂 kız birde beni düşün ikizlerim olacak ne alırsam 2 tane alıyorum fazladan aldığım herşey 2 katı elimde patlayacak 😂😂
sedardahuseyin Minnakhamis ay yok yA BN hiç görmedim Müslim’den aldım 3 tane ama pusetin üstüne örterim falan sararım bna ama 4 katlı görmedim hoş bakmaya da artık fırsatım yok 9 gün kaldı 😅😅