gulfem_93 Minnakhamis 3 adet penye battaniye (1 tanesi hastane çıkışı içinde), 1 adet nohut battaniye, 1 adet pamuklu battaniye, 1 adet de en kalın peluş battaniye (Özdilek petit carre) aldım.
sedardahuseyin Minnakhamis Müslüm ayrı canım battaniye degil ki o bi ince penye diğerlerinde biri örme biri de havlulu gibi
Gulaysanu Ben 1tane nohut battaniye 1 tane pamuklu battaniye aldım 1 tane annem kendisi el emeği örgü yaptı 1 tanede eşimin bebeklik battanıyesı var 2 tanede yenidoğan setlerınde ımce puantıyelı ince battanıye var bu sekılde bızım 2tanede müslinimiz var fazlasıyla yeterlı oldugunu düşünüyorum
gulfem_93 Minnakhamis hafif tüylü kışın yorgan üzerine atılan battaniyeler olur ya o tarzda müslin değil
Duygus97 1 puffy battaniye 2 tane hazır örgü battaniye 2 tane müslin örtü bir de pazen kumaş alıp etrafını geçicek annem. Bebek temmuzda doğacak Allah izin verirse 🤗
oykuduru21 Minnakhamis 2 penye battaniye 1 tane de hastane çıkışında olan var toplam 3 penye, 4 müslin aldım. Kalın battaniye almadım nisan sonu diye alsam mı almasam mı kararsızım çok 🤭
yesilmavi oykuduru21 Benim bebeğim Haziran’da doğacak Doğum sonrası üşümesin diye tüm battaniye kullanacağım siz yine de hazırlıklı olun bence 😊
Ikrnur 4 müslin 4 penye 1 tane nohut yeni aldıklarım İlk cocugum dan kalanlar ise 3 tane penye 2 tane müslin 1 tane incili battanıyeli bizim biraz fazla ikinci olunca🙂
mlkkk Minnakhamis 1tane 4katlı müslin battaniye bir tane90-90 wellsoft puset battaniyesi bi tane de içi yün dışı örgü gibi kalın battaniye bu ikisi englishhome,battaniyeli hastane çıkışı alacağım bide
Emybl 3 müslin, 2 nohut battaniye, 2 penye battaniye, 2 kalın battaniye😂😂 daha doyamıyo annemler almaya
1prenses1prens-moms Minnakhamis 1 tane Müslin battaniye 1 tane penye 10lu hastane cikisin içindeki annem 6 tane örme battaniye yapmis hepsi kullanılmayacak tabi ki ama heves etmiş 1 tane pelus 3 tane de muslin ince örtü aldim dogum nisan da zamanında olur sa tabi Rabbım kullandirmayi nasip etsin hepimizie🥰
Sevval4 7-8 tane aldım müslin penye nohut ve yünlü olarak yeterli olur .annem lazım olur çocuk kusar devamlı yedekte olsun der
Ayse3474 Minnakhamis 3 ince , 2 kalın . İncelerin hepsi pazen , kalınların biri örgü biri peluş battaniye