• Gebelik
  • 8+2 de folik asit kullanılır mı kızlar

42500 hamileliği öğrendiğimde başlattı doktorum 3 haftalıktı 12. haftaya kadar kullandım

42500 verirler tabiii ben Solgar kullanıyorum kendiniz de eczaneden alabilirsinjz

42500 verirler canım 12. haftaya kadar genelde tüm doktorlar kullan diyo bazen 16 ya kadar da devam ettiriyolar. Folidoce kullandım doktoruna danışarak alabilirsn bende herhangi
      bi yan etkisi de olmadı

42500 ben de 6. Hafta da öğrendim gittiğimde verdi içtim , daha geç öğrenenlere bile veriyorlar git mutlaka al

42500 bende hamileligimin7. Haftada ogrendim 12.haftaya kadsr kullandim canim verirler kendin de alabilirsn

42500 valla ben doktor bırakta demedi bişeyde 13 haftaya kadar içtim baya 8 hafta kullanıyor tabi ki doktor zaten diğer vitaminleri verdimi bırak der iyi bir doktorsa ya da sorarsın ne zaman bırakıyım diye ben bırakılması gerektiğini burdan öğrendim valla sonrada doktoru değiştirdim

Arkadaşlar bu folik asit farklı mı ben ilk gittiğimde bana decavit hap verdi doktor sordum hatta folik asit alacakmiyım diye bunu kullan dedi. Aynı şey mi bu hap

42500 doktorun vermesine gerek yok git al canm onemli folik asit