bukabu Selaaaam, bebişimin tekmeleri artık yerini gerinme ve dönmelere bıraktı öyle tekmelemeler olmuyor, sizde durumlar nedir acabaa ?
mercimeginanne bukabu bnmde öyle cnm 37+5 iz. Hatta korkup gittim hastaneye ama içeride dönüyordu kımıldıyordu ama dışarıdan sürtünme gibi görülüyor sadece
senakhrmn bukabu 36+2 yiz bizdede öyle ,karnımda dalgalanma şeklinde hareket oluyor,yerleri daraldı ondan sanırım 🥰 Perşembe günü randevumuz,büyük bir heyecanla bekliyoruz ilk NST mizi görücez, acaba sezaryen günü de verir mi bize?
ysfali06 bukabu evet ya ama hareket ediyor ya ona şükür. Gelişim geriliği var o yüzden hareketlerine çok dikkat et dedi doktor. Aklım çıkıyor hareketsiz kalınca hemen dürtüyorum birşey yapsın diye 🤷♀️
bukabu mercimeginanne aynı durum korka korka gidiyorum herşey yolunda gözüküyor ama ben her hareketi net olmadı mı endişe oluyorum yine sonlara geldik insan sakınıyor:)
bukabu senakhrmn ben 35+0 da gittim, ilk nst e aldı, her şey normal olunca 2. Nst i 37. Haftaya verdi canım sezaryen günümü de 35+0 da kesinleştirdi :) darısı başına inşaaallahh sağlıkla kavusalımmm💕
BebegimleYeniHayat_34 senakhrmn nst geç vermişler ben 34 haftadan beri giriyorum nst ye herkes farklı sanırım şuan 37 içindeyiz cuma günü de alttan çatı muayenesi yapılacak aşırı korkuyorum 😬🙈
senakhrmn bukabu Ay inşallah bizimde günümüz kesinleşir 😇 geçmek bilmiyor son günler,zaman durdu sanki. Sağlıkla gelsin yavrularımız.
gulfem_93 bukabu biz de 36+5 olduk yarın haftalık muayenemiz var ve 3.nst mize gireceğiz. Tam doğum günümüz de netleşecek inşallah 🙏
Serrax bukabu 35+2 yiz,karnımda dalgalanmalar oluyor benimde,arada da hıçkırma,titreşme falan😄 normaldir heralde diye düşünüyorum
3Mucizem bukabu selam canım bizde de durumlar aynı 37+5 olduk yarın kontrolümüz var sezaryen günümüz kesinleşcek geçen hafta nstde sancım çıkınca dr tarih veremedi yarın inşallah vericek 🥰
bukabu Mom81 gelmişken git bir görelim istersen dedi benim arkadaslarım 32 de başladığı için hep aklımdaydı meğer sorun yoksa 36. Haftada baslanıyormuş :)