Esra-33 NerminBal benim nstde de çıktı 25 kadar ama artmıyor da anlamadım bizim kız neyi bekliyor gelin edecem burdan galiba😂
Mlygkmngl NerminBal bende ya bi kaç bi kac haftadir yalanci sanci oluyordu simdi onlarda yok vazgecmecti resmen gelmekten kizim
Tugba111 NerminBal ya çok merak ediyorum öncesinde de hiç mi belirtiniz olmadı ben 36 dayım son 1 haftadır ağrımın olmadığı gün yok karnım sertleşiyor sürekli akıntım aşırı arttı sona doğru geçiyor olabilir mi bu belirtiler 😅
NerminBal Tugba111 benim de karnım çok sertleşiyor bir sağa bazen sola toplanıyor baskı yapıyor ama başka belirti yok ne sancı ne açılma yapmadığım şey kalmadı 🥺🤷♀️
Tugba111 NerminBal bazı annelerin çat diye oluyor ya sizinde öyle olacak sanırım en güzeli de öyle doğurmak aslında böyle günlerce sağa sola devril daha zor 😅
defne09 Doktorum Çatı muayenesi yapmıyormuş. Nasıl anlayacak çok merak ediyorum🤣 bekleyeceğiz diyor sadece keyfi yerinde suyu iyi kilosu iyi diyip gönderiyor😕😕😕
Tugba111 defne09 benim doktorumda yapmıyor çatı muayenesi bi alakası yok normal doğumla diyor. İşime geliyor ama ben artık çok zorlanıyorum sürekli ağrı ağrı nstde de bir şey çıkmıyor. Sanki açılıyorum kimsenin haberi yokmuş gibi hissediyorum 😅
defne09 Tugba111 nst girince bebeğim süt dökmüş kedi gibi oluyor zar zor kımıldıyor. Şuan parti var karnımda. Bende senin gibi hissediyorum 🤣🤣 Artık son zaman hiç geçmiyor 😬
Tugba111 defne09 aynen öyle geçen gün panik panik gittim hiç hareket etmedi bugün diye nst yi bağlar bağlamaz tekmeye başladı 🤣 neyse sağlıkla kolaylıkla su gibi gelsinler inşallah 🙏
Momyprences Normal için bekledim ama gelmedikçe daha da zor geldi beklemek🙈Çarşamba günü sezeryan doğum yapacağım kızlar 39+5 de kavuşmuş oluyoruz. Kilosu şimdiden 3.720, nst de ağrı yok ben de ağrı sancı yok daha fazla beklemek istemedim.