Babymina Seda344 yok hastanede yapmadım sağlık ocağındaki sonuçlarımı gösterdim sadece o kadar başka da yapmadım
Asi_0658 Babymina tramfobilim olduğu için ikisini kullanıyorum ama yarın coraspirin kesilecek sadece oskapar 4000 devam edilecek
tugba9293 Cns_33 hamileyim şuan kan pıhtılaşması olup olmadıgını bilmiyorum önlem amaclı kullanıyorum corasprini
EceEgemen Babymina evet cnm bende hem oksapar 4000 hemde coraspin kullanıyorum hamileliğin başından beri 32. Haftada coraspin keseceğimizi söyledi doktorum şuan 29+4üm
vitamininannesi92 EceEgemen iğne ve hapa gebeliği öğrenir öğrenmez mi başlattı doktorunuz? Yoksa kese görününce mi hatırlıyormusunuz acaba?
minikprensimmm123 EceEgemen Canım pıhtılaşma felan varmı sende bende kullanıyorum ama bende pıhtılaşma yok iki kaybım var ondan önlem amaçlı başladı doktorum
Fulyafulya29 vitamininannesi92 ben coraspirine gebe kalmadan önce başladım . İğneyede gebe kalınca başladım
Babymina vitamininannesi92 ben doktora 7 haftalıkken gittin o zaman suyu çok az dedi alttan baktı o günden itibaren kullanıyorum canım
vitamininannesi92 Cns_33 iğne ve hapa gebeliği öğrenir öğrenmez mi başlattı doktorunuz? Yoksa kese görününce mi hatırlıyormusunuz acaba?
BusraKc7 Babymina ben kullanıyorum oksapar 6000 kullanıyorum . 100 mg coraspirin Kan dolaşımı yavaşsa bebeği beslenme durumu için veriliyor bende düşük tehlikesi de vardı ama
EceEgemen minikprensimmm123 benimde aynı bir kaybım var doktor önlem amaçlı başlattı bıraktığım anda bebekte gerileme oldu o yüzden doktor bırakmadan devam edicek sin dedi
vitamininannesi92 Fulyafulya29 bende coraspine gebe kalmadan başladım. Bu ay çatlatma iğnesi oldum idrar testim silik çizgi. bakalım yarın kan vermeye gidicem eğer varsa gebelik hemen başlarım herhalde o zaman bende iğneye 🤷🏼♀️