Lokumcuk Babymina ben ikisinide kullanıyordum ama plesentadan dolayı lekelenmem oldugu zaman doktor coraspini kesti sadece iğneyle devam ediyorum 32. Haftadayım
Nry0682 Babymina ben hamile kalmadan önce coraspine baskadım hamile kalınca kan sulandırıcı igle ve coraspin devam ettim.Kanama alanım olup lekelenmem olunca doktorum 6 cı haftada coraspini kesti kan sulandırı ile devam ediyorum.
Razz7020 Babymina ben kullanıyorum hamilelikten önce Coraspirin başladım hamile kalınca da iğneye başladım. Şu an için bir kanama olmadı ilk gebeliğimde sürekli kanamam oluyordu kullanmadığım halde.
Babymina Fulyafulya29 bi sıkıntı yaşadınız mı buradakiler bazıları coraspirin kanama yaptığını söylemiş korktum
Lokumcuk Babymina coraspin kanama yapmıyor. Ama herhangi Bi sebepten kanama alanı varsa artırabiliyor. Benim plesentam asagıdaydı kanama alanı yapmıştı mesela o zaman kestik
Zezeeeyyldrm Babymina korkmaa canim bendede lekelenme yapti coraspirini biraktik igneye devam ediyoruz
Seda344 Bende kullanıyorum ikisinide ve progestan iğne de kullanıyorum. Zaten progestan kullananda kan puhtılaşması oluyor. Genelde vücüdünda da varsa. Mecbur kullancaksın. Adamarlar tıkanır. Bebek hiç gelişemez
Babymina Seda344 peki size test filan yaptım pıhtılaşma bar mı diye ben test filan yapılmadan verildi
elifmom2 Babymina bende ikisini kullanıyorum sadece yerleşme zamanı kahverengi akıntım oldu bir kaç kez onun dısında hiç kanama yasamadım doktorum uyarmıstı kanaman olabilir kan sukandırıcıdan dolayı ama cok sükür olmadı bende
Cns_33 Babymina benn kullandim canim 32.haftada coraspini biraktirdi doktorum igneye devam ediyorum…. ilk kullandigim zamanlar kanama olursa hapi kescez demisti ama kanama olmadi cok şükür sende doktorun ne derse onu yap
tugba9293 Cns_33 kanama olunca neden önce corasprini kesiyorlar da igneyi kesmiyorlar bende onu anlamıyorum. hap mı daha etkili igne mi? ben de sadece hap kullanıyorum tüp bebek oldugu için önlem amaclı . acaba ignede kullanmam gerekir mi doktora soracagım artık .
vitamininannesi92 Cns_33 iğne ve hapa gebeliği öğrenir öğrenmez mi başlattı doktorunuz? Yoksa kese görününce mi hatırlıyormusunuz acaba?