Elifbc MiracAlpinveUmutunAnnesi evet maalesef doğru, birde yazıklar olsun ki o yaşlı kadının fotoğrafını paylaşarak yazmışlar haberi.. o yaşta kadının yaşadıkları bu adice ölümü yetmez gibi resmini de saygısızca gözümüze sokuyorlar..
Elifbc 058elf bu ülkede çocuğunun gözü önünde sokak ortasında kafası kesilerek ve ölmek istemiyorum çığlıkları atarak öldürülen kadınları gördük ve bunu sindirdik… artık bize de yazıklar olsun ki bu kadar şiddeti göre bile susuyoruz ancak sosyal medya üzerinden kınıyor ayıplyoruz sadece..
058elf Elifbc tıpkı şehit haberleri gibi buna da alışıyoruz önceden yürekler dağlanırdı şimdi 60 sn de isimleri okunuyo geçiliyo, kadına şiddet de iki üç gün içimizi dağlıyo sonrasında unutuyoruz çnkü unutuluyo. Elden de bi şey gelmiyo sen ben ne yapabilirz ki ancak sosyal medya da duyurarak tutuklanmasına ceza almasına destek oluyoruz gerisi böyle bi can daha gidiyo ve bu da son dayak yiyen kadın olmayacak ..
Elifbc 058elf maalesef doğru, ben çocukken şehit haberi geldiğinde bizim semtimizde sokaklara çıkardı insanlar tepki gösterirdi… artık sokağa çıkmayı geçtim haberi gördüğümüzde Allah rahmet eylesin deyip geçebiliyoruz saniyeler içinde ne kadar acı bir durum ne kadar duyarsız kötü bir toplum olduk.. biz böyle duyarsız oldukça bu şiddet olayları da şehit haberleri de günden güne artıyor ve biz her seferinde daha da kör sağır olarak yaşamaya devam ediyoruz ..
058elf Elifbc kesinlikle öyle, ahirette inşallah hepsinin hesabı görülecek de dünyada da görülsün artık
Vildan_C 058elf izledim etkisinden çıkamadım… Kanım dondu, çok şükür kadının durumu iyi bilinci açık, o adi önce darp edildi ardından karakola götürüldü.
058elf Vildan_C kadın iyileşir adam hapse girer çıkar ama o çocuğun gözünün önünden o görüntüler silinmeyecek, en acısı da bu 😢
piremsesce 058elf inşallah o çocuk unutur tüm gördüklerini, videoyu izledikten sonra kendime gelemedim bende o kadının yerde öylece kalması. Allah hepimizin yardımcısı olsun, böylelerinden korusun 🤲🏻
birprensesvebirprensannesi 058elf Bir kadına tekme atmak yalnızca karnındaki bebeğin HAKKIDIR ! Kadınların sizi reddetme hakkı olduğunu öğreneceksiniz. Her istediğinize sahip olamayacağınızı öğreneceksiniz. Kadınların size ait olmadığını öğreneceksiniz. Her kadının istediği gibi yaşama hakkı olduğunu öğreneceksiniz. Zorla veya isteyerek, insan olmayı ÖĞRENECEKSİNİZ !!!!!! #kadınaşiddetehayır
Senayyalcin 058elf Bende gördüm zaten böyle şeylere asla dayanamam karıncayı incitemem üzülürüm bir de hamileliğin verdiği hormonal değişikliklerle böyle şeyler görünce oturup hüngür hüngür ağlıyorum elimden gelen birşey olsa keşke o kadınlar için
Ozge20ulu 058elf hayvana işkence ederler, kadına ederler , şehitlerimiz var yemin ediyorum hergun ağlıyorum haber izliyemiyorum artık , bu nasıl bı öfke , Allah’im ıslah etsin onları bildiği gibi etsin biraz vicdan bahsetsin 😔
058elf Ozge20ulu aminn inşallah 🤲🏻 bnde izleyemiyorum hormonlardan biraz da, Twitter da denk geldim gece gece öyle sinirlendm öyle üzüldm ki 😐😤