058elf Ahh ahh gün geçmiyor ki bi kez de duymayalım, ama yine Samsunda canice bir haysiyetsiz tarafından çocuğu gözü önünde dövülen anne .. Gece gece ben diyecek bi şey bulamıyorm, Rabbim o elleri kırsın 🤲🏻
mlkkk 058elf sinirden o kadar kasılıyorum ki bi psikopata denk gelmiyor bu tipler inip derisini yolacak onu parça pinçik gebertecek birine denk gelmiyorlar içim acıyor o çocuğun bağrışına o kadının baygın bedenine yapılanlara bu durumda olan ama sesini duyuramayan kadınlara..İnsan değiller insan.Biliyorum o herifin derisini yüzerler ama o çocuğun yaşadıklarından sonra ne yaparlarsa yapsınlar içimiz soğmaz artık. Allah belanızı versin deyipte Allah’ın belalarını vermesini beklemekten nefret ediyorum.
MiracAlpinveUmutunAnnesi 058elf Allah belasını versin. Linç edilmiş zaten pislik. Ya o küçücük yavrunun psikolojisi yok ya bitmiyo tükenmiyo sonları gelmiyo neden bilmiyorum ama gelmiyo. Rabbim bizleri evlatlarımızı korusun
Elifbc 058elf az önce twitterda 92 yaşında bir kadına tecavüz edip boğarak öldüren 23 yaşında bir erkek ile ilgili haberi okudum.. şoktayım, inanmak istemiyorum artık bu geldiğimiz noktaya.. kadına şiddet bitmiyor gün geçtikçe artıyor işlenen suça ceza yok caydırıcı bir yasa yok.. kadınlar artık sonu gelmez biçimde şiddet tecavüz ve cinayet kurbanı..
Gull_94 058elf az once ızledım malesef yardım eden olmamıs ona mı uzulsem yardım edenıde suclu ılan edıyolar ona mı uzulsem bılemedım kucuck cocugun bu ysta ysadıgı travma o kadının cektıgı acı ysadıgı korku umarım yanına kalmaz bunu yapan kısının cezasını ceker
058elf mlkkk ahh ahh keşke denk gelseler ama yok, her şeyi geçtim hadi bende o çocuğun psikolojisi ne olacak 😔
058elf MiracAlpinveUmutunAnnesi aminn aminn, gelmiyo ama gelmesi için artık bi şeylerin yapılması gerekiyor. Yazık onca kadın, onca ana, onca can gidiyo çocuklarının gözleri önünde 😡😢
Karadumansu Ben halaa kendime gelemiyorum nasıl bir vahşet ne tür bir canilik akıl sır ermiyor. Ama unutmayın bunu yapan adam da dün herkesle konuşan selam veren Gülen biriydi o yüzden ne olursa olsun kim olursa olsun dikkatli olalım asla başımıza gelmez dememeliyiz çünkü o kadın da aksini düşünmese öyle biriyle beraber olmazdı zaten. Rabbim herkesin yardımcısı olsun kadına da acil şifa versin
MiracAlpinveUmutunAnnesi 058elf aynen öyle ne bilryim ya kanım dondu midem bulandı yani o yavrunun anne anne diye bağırışları gelde uyu simdi
058elf MiracAlpinveUmutunAnnesi inan benimde o kadını öyle yerde yatıyo gördüm videoyu izleyemiyorum öylece kalakaldım. Elden bi şey gelmiyo elbet çekecek bu dünyada olmazsa ahirette ama bu dünyada da çeksin zulüm edenler 😡😡
MiracAlpinveUmutunAnnesi Elifbc doğru mu okudum 😲😤 92 yaşındaki kadına 23 yaşındaki Allahım çıldırıcam sonumuz nereye gidiyo bitsin artık yok olsunlar böyle pislikler bizim çocuklarımızla bizimle aynı havayı solumasınlar.
058elf Elifbc artık şaşıramıyoruz öyle şeyler duyuyoruz ki 🤷🏻♀️ Islah eylesin Rabbim öylelerini.. bende samsundaki olayı Twitter da gördüm o çocuğun anne diyişi kadının yerde baygın şekilde yatışı gitmiyo gözümden
MiracAlpinveUmutunAnnesi 058elf baygın kadın daha kafasını yerlere vuruyo halen gozumun önünden gitmiyo neyse sanırım bu akşam da uyku yok Amiiiin öyle bir ceksinler kiii her nefeslerinde yaptıklarının bin katını çeksinler.
Elifbc MiracAlpinveUmutunAnnesi evet maalesef doğru, birde yazıklar olsun ki o yaşlı kadının fotoğrafını paylaşarak yazmışlar haberi.. o yaşta kadının yaşadıkları bu adice ölümü yetmez gibi resmini de saygısızca gözümüze sokuyorlar..
Elifbc 058elf bu ülkede çocuğunun gözü önünde sokak ortasında kafası kesilerek ve ölmek istemiyorum çığlıkları atarak öldürülen kadınları gördük ve bunu sindirdik… artık bize de yazıklar olsun ki bu kadar şiddeti göre bile susuyoruz ancak sosyal medya üzerinden kınıyor ayıplyoruz sadece..
Gmommysboy 058elf nasıl asabım bozuldu.bi de samsundayım nasıl utandım başkası adına..inanılır gibi değil kadının kafasına yaptıkları gözümün önünden gitmiyor ya
058elf sultanacan ya bende öyle sinir oldum ki gerçekten anne baba çocuklarını haysiyetsizin biri gelsin de dövsün yol ortasında öyle baygın bıraksın diye büyütmüyolar 😡😡 hele o çocuk ahh kıyamam anne anne diye çırpınışı.. inşallah ağzı yüzü dağılmış fotoğrafını da görürüz o kansızın🤬