Esekoldurengunes Dark, Queens Gambit, Ratched, Behind her Eyes, Prison Break. Bunlar güzel diziler, kaliteli yapımlar.
Ayse2011 Matmazel_ brıdgerton çok güzel dizi tavsiye ederim. Çok var izledigim ama ne tarz istedigini bilmiyorum ama en keyif aldıgım sahnelere ve müzklere daldıgım kıyafetlere özendigim tek dizi diyebilirim.
Ayse2011 babyandmommy nerdeyse çok dizi izledim herkes dark dedi diye başladm kız ben her bölümü izlemek için açtıgımda uyuya kalıyorum bayıyor beni tam heyecanlı yeri geliyor uykum geliyor 😂 nerdeyse dizi biticek ama ben hala bişey çözemedim diziden 😂😂😂
babyandmommy Ayse2011 çok kafa karıştırıcı bi dizi kim kimin neyi anlamıyorsun😂 ben 3-4 bölüm sonra anlayabilmiştim 😂🤦🏼♀️😬
crescent_ Matmazel_ uzun süredir netflix’le aram yok ama olduğu zamanlar izledikleriö ve beğendiklerim; 📌anne with an e (çok minnoş, aşk dolu) 📌unorthodox (aşırı yahudi aileye gelin olan kızın dramı ) 📌kalifat (ışide katılan gençler) 📌alias grace (kimsesiz bir kızın suç hikayesi) 📌peaky blinders (ingiltere çingeneleri olarak anılan bir ailenin hayatı) 📌you (psikopat aşık) 📌the spy (bir ajanın hayatı) 📌shtisel (yahudi dizisi) 📌narcos (malum pablocum escobarcım) 📌masum (ali atay olur da kötü olur mu hiç) 📌the queen’s gambit (satranç dahisi bir kızın hikayesi) 📌breaking bad (mecburen uyuşturucu baronu olan bir adamcağızın dramı) 📌when they see us (küçük yaşta suçsuz yere hapse giren siyah çocukların hikayesi- çok duygusaldı, yaşanmış olması daha da dramatikti) ve daha niceleri… iyi seyirler 🌸
Berobeto Kesinlikle zombili filmlere on yargiliydim ama black summer ve the walking dead tavsiye ederim ikiside dizi ve efsane film olarakta merak uyandiran firtina ani korku olarak nefesini tut dram olarakta annem filmi guzel canm
Morvy Matmazel_ anne with an e stranger things, how to get away with murder, how i met your mother, breaking bad, prison break, alicias grace, elite, el desorden que dejas, riverdale
1Anne2Bebek1Kopek Matmazel_ gozlerinin ardinda kesin izlee cok guzel farkli icerigi mini dizi zaten 6 bolum Bridgeton Parfum Bunlar yeni izlzyip bitirdiklerm
Ayse2011 babyandmommy bacım vallahi o diziyi görücem diye netflix e girmiyorum 😂 yahu birtek anldıgım 33 yıl geri ileri gidip geldikleri bumu şimdi süper olan🤣
Merineri Matmazel_ elite, ann with an e, la casa del papel (en sevdiğim), las chicas del cable (kadınların gücünü anlatıyor, çok sevdim),bridgerton, toy boy. Bunlar çok sürükleyici diziler, yoksa kolay kolay izleyemiyorum.